Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mam problem z kompem |
bardzo proszę o pomoc mam problem z kompem anty wirus znalazł konia trijanskiego po sformatowaniu dalej jest , jak to usunąć avast nie chce naprawić ani usunąć co mam robic???????? MŁODA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mam problem z kompem |
należy odłączyć komputer od internetu sformatować kompa zainstalować antywirusa sprawdzić czy są wirusy i dopiero podłączyć internet gdy komputer chroni jakiś antywirus
|
|
napisz co zglasza avast to moze pomozemy za duzo jest "trojanow" zeby tobie pomoc nie wiedzac z czym mamy do czynienia i narazie nie formatuj twardziela jak inny zyczliwy podpowiada
|
|
Masz rację D. denver wpisz nazwę trojano do wyszukiwarki np. google i internet powiniem pokazać informacje na jego temat i jak go usunąc.
|
|
Sciagnij to na pulpit: [LINK]http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe[/LINK] kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonce avasta i wybierz "zatrzymaj ochrone dostepowa". uruchom sciagniety przed chwila program. postepuj wg jego instrukcji.
|
|
|
ja też polecam ComboFixa. Chyba najlepszy program :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
otwórz okno i go wywal, a tak naprawdę to za dużo siedzisz na naszej klasie i komp nie podołał i popełnij samobója
|
|
:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |