Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bawialnie - "Adulek", "Tęcza", "Urwisek". |
Czy może ktoś mi napisać gdzie (przy jakich ulicach) znajdują się wspomniane bawialnie, którą z nich byście polecili?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bawialnie - "Adulek", "Tęcza", "Urwisek". |
Polecam google.pl jeżeli chodzi o wspomniane bawialnie :D Tam wszystko znajdziesz
|
|
adulek mieści sie w budynku biedronki na wyszyńskiego nie polecam urwisek nowy blok na ks. anny obok spo ldzielni jednosc
|
|
tecza- na warynskiego w dawnej spoldzielni inwalidow. nieduzo miejsca ale jasno bo sa okna _________________________________ ... & vice versa!
|
|
Dzięki za informację. Peeter09, jeśli uważasz, że w google wszystko znajdziesz to jesteś w błędzie. Zapewniam Cię, że nie wszystko. :D Po za tym chodziło mi również o opinie. Pozdrawiam.
|
|
Ja byłam z małym w Adulku. Wszystko byłoby dobrze gdyby od czasu do czasu właściciel/elka tam sprzątnął/eła bo syf straszny...W pozostałych jeszcze nie byłam i też czekam na opinie :)
|
|
W Adulku jest więcej zabawek niż w Urwisku, pomieszczenie jest też dużo większe,no ale niestety jest strasznie brudno...:(
|
|
w adulku brod, zimno i grzyb na scianach. tecza jest ok, choc mniej miejsca.
|
|
Adulek ma dużo przestrzeni, co jest fajne, bo w końcu dzieciaki chcą poszaleć, a nie bawić się w kącie, ale faktycznie jest zimno, ciemno no i syf. Pamiętam jak mój syn znalazł w którymś z plastikowych domków skórkę od banana koloru "głęboka czerń". dream on
|
|
popieram adulek brud,zimno oraz ciemno a więc warunki jak najbardziej "odpowiednie" żeby wybrać się z maleństwem na zabawę. nie wspomne już o toalecie z której dzieci czasem muszą skorzystać. 15234
|
|
Czy może mi ktoś napisać jakie atrakcje dla dzieci są w urwisku, a jakie w tęczy? Czy znajduje się tam basen z piłeczkami itp. I którą z nich byście polecili? Nie jestem z Łomży i się nie orientuje. Chciałabym niedługo zabrać tam dziecko, lecz nie wiem czym moja pociecha mogłaby się tam bawić.
|
|
Jeśli dziecko jest w wieku do czterech lat to najlepiej urwisek . Mała przestrzeń i wszystko dla takich mniejszych dzieci -basen z piłkami i zjeżdżalnia dla nich właśnie dostosowana . Jeśli dziecko ma więcej niż cztery lata to polecam tęczę, również na zorganizowanie urodzin . W jednym i drugim klubie jest czysto . Odradzam adulka ze względu na higienę . Ceny za godzinę ; adulek - 7 zł, tęcza - 4 zł, urwisek - 7 zł .
|
|
Zdecydowanie odradzam Adulka, w Urwisku nie byłam ale za to zdecydowanie polecam Tęczę. co prawda nie jest zbyt duża ale za to łatwiej tam upilnować dzieci i jest tam przede wszystkim czysto i schludnie. Robiłam tam dzieciom urodziny i zarówno one, ja jak i wszyscy goście byli bardzo zadowoleni. Ceny również konkurencyjne. Polecam!!!!!!
|
|
Na jakiej ulicy znajduje się "Tęcza" ? Ma może swoją stronkę ? Czy można tam zostawić dziecko same bez opieki np na godzinkę lub dwie ?
|
|
Tęcza jest na ulicy Polowej, nie wiem dokładnie jaki adres, ale w tych blokach za nowym sądem. Ja również nie polecam Adulka z tego co pamiętam to kiedyś znajoma mi mówiła, że mieli problem z pewnymi gryzoniami, a poza tym to każdy widzi jak jest, jak tylko wejdzie do środka. Kiedyś jak Adulek był na Wojska Polskiego to było w miarę czysto no ale teraz to nie warto ryzykować
|
|
Tak, Adulek to definitywnie odpada. Jak można taką fajna bawialnię doprowadzić do takiego stopnia..? :/ Chętnie odwiedzę Tęczę :)
|
|
Autor: Heinecken (---.lom.netster.pl) Data: 24-11-09 07:45 Tęcza jest na ulicy Polowej, nie wiem dokładnie jaki adres, ale w tych blokach za nowym sądem. To ta bawialnia jest w bloku?? To chyba musi być bardzo mała..:) Mam zamiar wybrać się tam w przyszłym tygodniu z pięcioletnim dzieckiem
|
|
Tęcza ul.Polowa 13. Mieszkam w tym bloku. Tam jest super dla dzieci, uodzinki itp. Tam zawsze coś fajnego się dzieje. Polecam
|
|
Tak to jest taki jakby blok, ale wchodzi się od szczytu i to nie jest w mieszkaniu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |