Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sony Vegas Pro 8.0 <--- Problem?? |
Witam. Mam problem z Programem Sony Vegas Pro 8.0. Mianowicie gdy chcę wrzucić plik z rozszerzeniem *.mpg na oś czasu wyskakuje mi : ,,An error occurred while opening one or more files. The file is an unsupported format." Instalowałem różne kodeki, nic nie dało. Nie wiem w czym problem. PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!! ___________________________________________________________ Eat, Sleep, Stunt Połączyła nas jedna pasja, w ch*j styli
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sony Vegas Pro 8.0 |
popytaj może tu : http://forum.instalki.pl/viewforum.php?f=17 ewentualnie na forach fotograficznych a nawet na sony pl powinni mieć forum.
|
|
szukaj raczej na forum video a nie na fotograficznym, gdyż to jest program do edycji video :) http://sonyvegas.info/
|
|
A w naszej klasie luz i swoboda,bo...................................???
|
|
wideo a fotografia używa obecnie podobnych a nieraz i takich samych programów , obecnie prawie każdy aparat ma funkcję wideofilmowania. Poza tym zgrywa się prezentacje mieszane: foto,wideo i audio.To tak dla informacji.Poza tym na portalach związanych z foto są listy dyskusyjne i tam już jest podział tematyczny fotografia, sprzęt, programy,wideo,nowości, nowinki itp.porady i temu podobne. angella
|
|
Tak, na pewno każda lustrzanka ma opcje video!
|
|
jezeli wyskakuje to przy kazdym *.mpg to moze brakowac odpowiedniego kodeka, jezeli tylko przy niektorych - to te pliki moga byc skompresowane czyms z czym sv sobie nie radzi tak dla jaj sprobuj zmienic rozszerzenie na mpeg - nie wiem czemu, ale czasami to pomaga
|
|
Ok dzięki za wskazówki ;-) ___________________________________________________________ Eat, Sleep, Stunt Połączyła nas jedna pasja, w ch*j styli
|
|
próbowałem zmienić nazwę... Nic nie dało :(( ___________________________________________________________ Eat, Sleep, Stunt Połączyła nas jedna pasja, w ch*j styli
|
|
to moze przekonwertuj to do jakiegos formatu z ktorym twoja "wersja" sobie radzi lub jezeli masz legalny soft to skontaktuj sie z sony
|
|
Przekonwertuj to najlepiej na *avi,pracowałem na starszych wersjach SV ale to zawsze pomagało.
|
|
http://urlik.pl/praca/ El cóndor pasa
|
|
Ja nie chce tracić jakości filmów podczas konwertowania... A niektóre programy właśnie to robią :(( Ciężko jest znaleźć taki który nie pozbawia filmu jego pierwotnej jakości... ___________________________________________________________ Eat, Sleep, Stunt Połączyła nas jedna pasja, w ch*j styli
|
|
procoder3 praktycznie konwertuje bez utraty jakosci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |