Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Portfel |
Witam, 22 listopada tj. piątek w godz wieczornych, a nawet nocnych mój portfel zmienił "właściciela". Chodzi o brązowy portfel w niezbyt dobrym stanie z napisem Nicolas. Pieniedzy w nim nie było, jedynie dokumenty..i na tych dokumentach mi zależy. Jezeli ktoś z forumiczów wie coś na ten temat prosze o odpowiedz. Nagroda... "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Portfel |
22 list.jest dzis-w piatek byl 20 listopad. powodzenia mimo wszystko,moze jednak znajdzie sie ktos porzadny.
|
|
Tak oczywiscie masz racje- chodzi o 20 listopada "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
Ja go nie mam może ten niżej coś mądrzejszego wie.
|
|
Lepiej podaj na jakiej ulicy zgubiles...
|
|
Jeżeli go zgubiłem, to mogło byc to w rejonie Słowackiego lub Pilsudskiego, możliwe jest też, że został wyciągniety z marynarki..nie jestem w stanie tego okreslić, bo zorientowałem się kiedy chciałem zadzwonić po taksówke, że go nie mam, a w miedzyczasie przechodziłem tymi rejonami.. "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
Taxi bez piniendzy ?tesz kiedys zgubilem portfel ale ja wiem kto ci go zawinol ... NIE POKAZE PALCEM WIENC POWIEM TAK : TO TEN KTORY PISZE TUSZ PODEMNO :)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |