Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilne |
Poszukuję książki "Rozwój lokalny i regionalny. Uwarunkowania, finanse, procedury". Chętnie kupię. Była bym wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilne |
tu masz linka gdzie można kupić : http://www.techniczna.com.pl/default.asp?isbn=83-89142-14-7
|
|
niezle niezle ja w goglach znalazlem w 5 sekund choc studiow nie mam.... Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
bardzo smieszne niezle niezle czytaj na tych stronach że ksiazki są aktualnie niedostępne w sprzedaży. W innym wypadku bym nie szukała
|
|
To podaj więcej informacji,autor, wydawnictwo ,isbn, lub cokolwiek, sam tytuł to troszkę mało.Wtedy może coś Ci pomogę.
|
|
Rozwój lokalny i regionalny. Uwarunkowania,finanse,procedury praca zbiorowa Autorzy: Filipiak B., Kogut M., Szewczuk A., Zioło M. Fundacja na rzecz Uniwersytetu Szczecińskieg / ISBN: 83-89142-14-7 / Wydanie I (Szczcin 2005)
|
|
Księgarnia Antykwaryczna Kraków ul. SSzewska 12 . Wysyłają , ale trzeba zadzwonić.
|
|
i tutaj rzeczywiście możesz mieć problem,szukanie na aleggro itp może mieć marny efekt ponieważ tego rodzaju wydania są bardzo nisko nakładowe, minusem jest też rok wydania 2005. tego rodzaju publikacji jest sporo ,wydają uniwersytety i politechniki ale to ma w zasadzie zasięg lokalny, dystrybucję prowadzą oni sami a autorami są przeważnie lokalni wykładowcy. Moja rada to : skontaktować się z tą uczelnią w Szczecinie ( powinni mieć też oni kontakt z tą fundacją) może jest możliwość wypożyczenia egzemplarza w bibliotece u nich. 2 wrzucać zapytania na forum lokalnym miasta Szczecina , ewentualnie są portale studenckie nie pamiętam w tej chwili ale kiedyś na taki przypadkowo trafiłam bardzo fajny było tam o książkach, internatach i hotelach a także o stancjiach ( szukali współlokatorów itp. Najprawdopodobniej mogą tą pozycję mieć jacyś byli studenci tego uniwerka. Tam szansa by była największa, i i oczywiscie można co jakiś czas wrzucać na wyszukiwarkę na alegro . Jak ja bym gdzieś coś namierzyła to dam znać.
|
|
dziękuje bardzo za pomoc. pozdrawiam serdecznie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |