Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep Farmer Łomża |
Co sądzicie o tym sklepie spożywczym Farmer obok CTO ?? Zawsze bułeczki z rana swieże , na przeterminowany towar nie natrafiłem. Moim zdaniem konkretny sklep a nie jakieś Kauflandy gdzie stoisz 10 minut a nawet tego zasranego 5 zł ci nie dadzą bo jesteś nieletni ?! Jedynie dla mnie to farmer i stokrotka najlepsze sklepy w Łomży ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep Farmer Łomża |
Dużo CI mama dała na cukierki za tę pseudo reklamę ?
|
|
ze 2 dyszki . siedzi na zwolnieniu i już źle wypisuje na sklep .nieładnie ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
wez se wsadz ten inf w dupe
|
|
Sklep tatusia? i jest fajnie
|
|
Sklep bardzo dobry. W szczególności promocje związane ze słodyczami są w miarę kuszące ;]
|
|
madziuska połykasz czy nie ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ah HokusPokus a ty zawsze o jednym :) a co do Farmera to robię prawie codziennie zakupy ale niektóre rzeczy mają drogie...ogólnie dobry sklep ale ciasny.
|
|
Farmer jest ok. Produkty którym zaraz ma upłynąć data ważności są uczciwie przeceniane :) Szkoda ze jest mi do niego trochę daleko.. Gdyby był bliżej to wolałabym w nim robić zakupy niż np w stokrotce..
|
|
Mam pytanko do MadziusMadzius, czy to prawda ze gralas glowna role w filmie Uwolnic Orke ??? Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz , jakby co autograf poprosze.
|
|
bobo21 pierwszy raz zdarzyła mi się złośliwośc i rozmywanie tematu na tym forum :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
tutaj może i tak ale lubisz takie tematy heh ,w końcu znamy się nie od dziś :)
|
|
madziusmadzius znalazlas juz chlopaka?
|
|
uahahah pier.doli się w baniach.. Pomysłowo.
|
|
kiedys był ok,jak na te czasy troche drogi i towar nie specjalnie artakcyjny -ogólnie średnio na jeża chyba bedzie dobrym określeniem.
|
|
bobo21 a kim jestes :) ? bo ja sie tylko domyslac moge jakas wskazówka ;> ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |