Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cofnięcie licznika vectra 1992r |
witam jak w temacie czy ktoś może zna takiego gościa co by cofnoł liczik w oplu vectra 1,8 z 1992r proszę o podanie namiarów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cofnięcie licznika vectra 1992r |
Dobre pytanie . Już wiem , którego samochodu nie kupię !
|
|
ale ciota .
|
|
ja ci cofne, mój numer 997.zadzwoń, na pewno się dogadamy
|
|
|
jaki kolor tej vectry?
|
|
O rety .....
|
|
bardzo mądry leonie heeeeee jak byś nie wiedział to informuje cię że to jest przestępstwo podaj jeszcze swoje namiary i numer rej auta hhahahahahaha
|
|
Ale idiota, normalnie szok!
|
|
cofnięcie licznika to nie przestępstwo!!! Zatajenie tego przed kupującym to przestępstwo!! Możesz śmiało jechać choćby do serwisu opla i cofną jak sam nie chcesz. Powiedz że silnik zmieniałeś i tyle. Jak masz ochotę się pobawić to szukaj tu http://forum.opel24.com/ jak nie to nic sie nie bój i jedź do mechaniora. Ja bylem z fiatem w sorelli
|
|
I na co Ci cofać człowieku??
|
|
wlasnie -po co cofac jesli to twoje auto???!!! nic dziwnego ze nasuwa sie mysl ze cofa po to aby lepiej sprzedac.......czyli ukryc ten fakt przed potencjalnym kupujacym.......a to juz jest oszustwo......!!! swoja droga wielu pewnie nawet nie wie ze baaaardzo duzo aut stojacych w komisach ma cofane liczniki i pozniej wychodza "kwiatki". najfajniejszy tekst sprzedajacego- "tym autem jezdzila starsza pani........"
|
|
a ile taki złom jest warty. 2000zł? po co cofasz licznik pewnie i tal już drugi silnik ze szrotu siedzi
|
|
A w cofaniu liczników najbardziej podoba mi się to, że na Allegro nie znalazłem Poloneza z przebiegiem większym niż 150 000 km. :D A sam swoim w ciągu 5 lat przejeździłem ponad 150 000km. Samochód był kupiony w salonie. Teraz pewnie miałby z 300 000km co najmniej. :D Z resztą, oglądając używany samochód, szczególnie starszy niż 4-5 lat, nigdy nie patrzę na liczniki. W sumie w pytaniu o przebieg, w ogłoszeniu można by dodać:"Do uzgodnienia." ;)
|
|
wypierdol ten gruz na złom , a w takich autach najlepiej cofają u Mileszkewicza
|
|
u Miliszkiewicza cofają i robią nówki sztuki w postaci żyletek do golenia. tylko najpierw pamiętaj aby wypowiedzieć umowę OC chyba że chcesz mieć żyletki ubezpieczone ;P
|
|
podnieś samochód na 4-ech lewarkach,odpal silnik,wrzuć wsteczny bieg i jazda!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |