poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SKANDAL !!!!

Tydzień temu Orlik 2012 został zarezerwowany na dziś dzień na godzinę 16.00 . Przychodzę z drużyną, a tu orlik jest zamknięty :| . Zero informacji czy coś się stało czy coś. Na telefony ktoś odbierał lecz nikt nie odpowiadał. Czekaliśmy na mrozie chyba z pół godziny.. SKANDAL !!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SKANDAL !!!!

Nie zasraj się. Miałeś 50 metrów do boiska na "siódemce".
Się szczyle za bardzo do wygody przyzwyczaili.
Jeszcze dwa lata temu na kartofliskach się grało i nie było problemu, a tu skandal wielki bo opiekun obiektu zachlał.

To gdzie ten "orlik" na syberii,w Łomży mrozów nie było...........a z drugiej strony trzeba młodzież hartować.

no własnie dzis przechodziłam obok orlika i zdziwiłam sie ze nikt tam dzis nie gra bo zwykle codziennie ktos tam jest ;)

rzal3 jakbyś chciał wiedzieć to poszliśmy na "siódemkę", a po za tym, chodzi o sam fakt pracujących tam ludzi co pokazali swój brak odpowiedzialności, bo rezerwacja była, a orlik był zamknięty. Żyjemy w XXI wieku i kartki z informacją na bramie komuś trudno zawiesić...

feder ,wyluzuj szkoda słów dla takiego pustaka jak żal3,ale jesli chłopak pobierał naukę na kartofliskach to wszystko jasne.

Się szczyle za bardzo do wygody przyzwyczaili.- Dokładnie.

Pomysłowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org