piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Akcja sterylizacji zwierząt

Z tego co słyszałam również w tym roku w marcu będzie przeprowadzana akcja sterylizacji zwierząt po niższych cenach w klinice Cztery łapy.Czy ktoś wie coś więcej na ten temat ? Czy to prawda ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Akcja sterylizacji zwierząt

Akcja jest co roku, to pewne... Ale nie słyszałem, żeby lecznica 4łapy w niej uczestniczyła... Oaza na woj. polskiego na pewno. A w jakim okresie w przyszłym roku będzie ta akcja, jeszcze chyba nie wiadomo.

Ale pewnie jak co roku, czyli luty - marzec.

Pozdrawiam.

W zestawie zawsze taniej, ale może boleć. Jak właściciel czworonoga też będzie chciał sterylizacji to 20 % taniej

U ciebie już chyba dawno po sterylizacji, ale mózgu.

Jeszcze niewiadomo czy będzie taka akcja,natomiast teraz trwa akcja sterylizacji bezdomnych kotów.

do figi31
Gdzie jest ta akcja i na czym polega? Kto koty sterylizuje ? Za darmo? Czy ulgowo? Jestem zainteresowana tym tematem, a nic nie słyszałam.

W gabiniecie "Cztery Łapy" na Hipokratesa,sterylizuje weterynarz ,za darmo ale tylko bezdomne koty.

Dzięki, chodziło mi o bezdomne

po czym poznać bezdomnego kota?

kopa

Sami się sterylizujcie !
A nie za zwierzęta jeszcze chcecie decydować czy mogą mieć potomstwo czy nie.

________
Malachit

malachit z jednej strony masz racje aleee czy widzisz watahy bezdomnych glodnych kotow? chyba nie!!!!!!!!pod moim balkonem 7 szt ,dokarmiam ale jakby psim swedem schodza sie chyba z calego osiedla.nie daje rady , policzylam ,ze to mnie kosztuje 100 zl m-cznie.Dzwonilam do schroniska ale ponoc to tylko schronisko dla psow!W sklepie zoologicznym nie dostaniesz tabletek antykoncepcyjnych aby dokladac do karmy -wiadomo dlaczego:)) dobrze ,ze ktos tu podal weterynarza ,ktory sterylizuje za darmo ,wiec moze da jakis specyfik aby sie nie kocilyPodam ci przyklad kotka przyprowadzila 4 szt na wiosne za niecale 3-4 mce znow 4 szt. NIE SZTUKA URODZIC ALE WYCHOWAC!!!!!!!!!

bagrmosen

Halina masz racje.Do mnie często przychodzą bezdomne psy no i co zrobić ? Trzeba je nakarmić.Nie chce żeby szczeniaki mojej suni tak skończyły dlatego chcę ją wysterylizować .Czekam na tą akcję po niższej cenie bo za te pieniądze które zostaną można kupić psiakowi karmę .
Jak najbardziej popieram akcję sterylizacji.Nie jest to kaleczenie psów jak niektórzy myślą tylko pomoc dla nich :)

jestem psiara z urodzenia i zamilowania ale cwany kot (zmarl wlasciciel a corcia lekka reka kota wyrzucila przejmujac mieszkanie) blakal sie az sie wprosil na pokoje ;))) a ja zaczelam poznawac zwyczaje kotow --twierdze z cala stanowczoscia sa cwansze , chytrzejsze od psow a jakie cholery inteligentne :))) jak dla mnie to jest koci pies:)) , dziad wloczy sie za mna wszedzie :))) jest mniej klopotliwy - nie trzeba wyprowadzac ,sam wroci chociaz nie raz poturbowany przez swoich ziomkow :))

bagrmosen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org