poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca w sklepie tiffi

czy wie może ktoś coś na temat pracy w sklepie tiffi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca w sklepie tiffi

nie ale też sie chetnie dowiemy

akapulko12

ja kiedys pracowałem tam super warunki 13 dajo sefowa nimfomanka od czwartku masz wolne juz bo wekend sie szybciej tam zaczyna praca w godzinach od 11- 14 zarobki w granicach 3500-4500 zł plus premia

co to wogole za sklep??

Co tam tiffi
takie ogloszenie bylo zamieszczone w naszym serwisie:
"Salon kosmetyczny Cosmetics w Łomży przyjmie do pracy/na staż makijażystki, wizażystki , masażystki, ankieterki, osoby do roznoszenia ulotek. CV ze zdj.
e-mail: cosmeticssj@o2.pl
ogłoszenie dodane 2009-11-13"

Wyslalam Cv na maniciurzystke i jaka dostalam odpowiedz? A no taka, ze jestem piekna osoba i jak wysle im nagie zdjecia to mnie zatrudnia za 3,5 tys zl, bo takie ciezkie czasy i tylko w ten sposob mozna zarobic
Ale sie wkurwilam!!! Teraz to juz nawet ofertom pracy nie mozna ufac, ale wie jedno juz nigdy nie wysle Cv ze zdjeciem!!! Jak chca sobie mnie obejrzec to niech zaprosza na rozmowe kwalifikacyjna, bo od pracowania **** to sa inne panie, ale jestem zla!!!! Czy ktoras z was wysylala tam CV czy tylko ja sie nabralam?

Było im wysłać jakieś zdjęcie z neta i zobaczyć jaka będzie odpowiedź :-)

2Andrzej hahah dobry jesteś nie ma co żeby tak tam było to by nie było miejsc dla nowych pracowników

Odnośnie ogłoszeń do pracy w sklepach. Wkurza mnie to , że nie którzy ludzie jaja sobie robią , wysyła sie meile z cv i okazuje sie ,że nawet takich sklepów nie ma. Albo same sklepy poprostu robią reklame żeby więcej ludzi ich odwiedzało.

pamiętajcie ze pracodawca nie może żądać od was CV ze zdjęciem to jest wbrew przepisom także nie macie obowiązku udostępniać swoich danych dotyczących przebytych chorób ;)))

no wlasnie postraszaylam ich policja to mi odpisali niby prezes cosmetics ze jest mu przykro ze taki maila do mnie zostal wyslany i osoba ktora go wyslala zostala juz ukarana tak sranie w banie, frajerzy kur** na ulicy nech siobie takch pan szukaja, ale postanowilam sobie nigdy ale juz nigdy nie wysle nigdzie CV ze zdjeciem, przeciez tam jest moje nazwsko, aadres, telefon...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org