Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Firmy kurierskie gdzie? |
Jak w temacie. Jakie są firmy kurierskie w Łomży i gdzie?? Wiem, że jedna na krasce, a jeszcze są jakieś??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Firmy kurierskie gdzie? |
OPEK, ul. Sikorskiego - na przeciw Labiryntu
|
|
http://www.firmy.net/uslugi-kurierskie,lomza.html
|
|
DHL - na Krasce OPEK - nie na Sikorskiego, tylko przy Bazie WZGS przy ul. Piłsudskiego ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
alfik89 - czy wiesz ze internet służy nie tylko do pisania postów na 4lomza???? wiedziałes jak posta napisać , ale jak znalesc firmę kurierską to juz nie bardzo?? ach ta młodzież, mózgi wyjarane przez hip hop i nic wiecej...!
|
|
po to jest forum fruzia żeby się dowiedziec czegoś bez zbędnego szukania, jak ktoś wie to pomaga i nie pisze głupich postów;> Pzdr
|
|
ale nie pomaślałeś że szybciej jest samemu znaleźć niż czekać na forum aż ktoś ci podpowie ,myślenie nie boli
|
|
ale mi się nie spieszy dlatego napisałem i czekałem;) a i wole dokładnie się dowiedziec gdzie co i jak. skoro jest forum to korzystam z niego. ułatwiam sobie życie ... pzdr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |