Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kluby w Łomży |
Witam Mam nadzieje ze ktos moze poradzic w sprawie klubow, pubow w Łomży. Interesuja mnie takie, w ktorych mozna sie kulturalnie pobawic i potanczyc. Co myslicie o: Amnesia Maxx i Yam Caffee? Prosze o podanie jezeli znacie dokladne adresy tych klubow, dni i godziny otwarcia. Najlepiej z telefonami oraz krotkie opinie, zdania na ich temat. Jezeli polecacie inne kluby to prosze o ich wymienienie i takze podanie kontaktu do nich :) Z gory dziekuje za kazde uwagi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kluby w Łomży |
Dwa miliardy pińcset milionów osiemdziesiomt dwa tysiące dziewincset szesciesiaty drugi temat o klabach w łomży. Congratulationes You win the race.
|
|
KLUB SENIORA ul.M.C.Skłodowskiej 2. w czwrtek kółko szachowe zamiast karaoke , w sobote potańcówka z lachonami (wjazd gratis) własny alkohol. Zapraszam
|
|
KLUB SENIORA ul.M.C.Skłodowskiej 2. w czwartek kółko szachowe zamiast karaoke , w sobote potańcówka z lachonami (wjazd gratis) własny alkohol. Zapraszam
|
|
|
|
Zna ktos adres do tego klubu Amnesia? Nazwa ulicy i nr, pilne
|
|
jak nie pójdziesz na dworną i nie dasz w ryło adminowi i kulturalnie nie poprosisz to nie usuniesz:)
|
|
AMNESIA ul. Sienkiewicza, a telefon chyba 216-34-34.
|
|
a właśnie skoro juz jest ten nie wiadomo który temat o klubach w Łomzy to ja spytam: jakiego Wam Klubu w Łomzy brakuje? a moze nie klubu? jakiego miejsca?
|
|
fajnie jest sie napic piwa za hotelem pielegniarek na pilsudzkiego... gdyby nie ta pierdolona pogoda no coz aby do wiosny Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
biebrza na zjeździe
|
|
Miejsca gdzie można wejść spokojnie na piwo, nie męczyć się w tłumie osób o ilorazie inteligencji tic-taca i gdzie nie słucha się 2sek puszczonych przez godzinę... Jednymi słowy, dobrego pubu jakiego teraz u nas już nie ma.
|
|
wypowiedź skierowana do lloveHH
|
|
pod kuniami było fajnie, ale chyba specjalnie spłonęły i teraz Pałer Geje Dzam będą się ponoć tam rozbudowywać.
|
|
chcoiaz Ty jedna/en w temacie :) Czesio nie obrażaj innych bo sam nie chcesz by obrażony, nie jestem pracownikiem tego lokalu dla jasnosci :)
|
|
w dupie to mam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |