Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Endokrynolog |
Poszukuję dobrego endokrynologa (najlepiej) w Łomży. W grę wchodzi również Białystok i Warszawa. Ważne, aby DOBRY specjalista. Zna ktoś może? Z góry dziękuję za każdy namiar. "Anything is possible if you just believe."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Endokrynolog |
mnie skierował dr.Pękała do Warszawy do kliniki ja bym ci jego poleciła
|
|
p.dr KULAS bardzo dobra chodze do niej z moja coreczka....:) i przyjmuje w Łomży
|
|
Dziękuję bardzo. A możecie dać konkretniejsze namiary gdzie przyjmują? Zapomniałam dodać, że chodzi o endokrynologa dla dorosłych. "Anything is possible if you just believe."
|
|
mam bardzo dobrego endokrynologa w b-stoku moge dac namiary z tel ..............
|
|
mam dobrego w b-stoku jesli chcesz dane odpisz ..............
|
|
Byłoby świetnie. Poproszę na maila: magnolka6@wp.pl "Anything is possible if you just believe."
|
|
radzyminska 16 poniedziałek -wtorek dr , n med saeidi abdellrazek tel 7468409 ..............
|
|
Białystok ul Washingtona w szpitalu;) bezpłatnie tylko rejstrujesz sie i luz
|
|
A chcąc w szpitalu w Białymstoku się zarejestrować nie trzeba mieć skierowania? Jesli tak to od kogo? Od rodzinnego? "Anything is possible if you just believe."
|
|
w Lomzy --dr. Oldakowska przyjmuje z tzw. NFZ i prywatnie. Za uszy i przy twoim goracym sprzeciwie wyciagnie z choroby bagrmosen
|
|
Dzięki wszystkim za odp. :) "Anything is possible if you just believe."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |