Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tico CienkoCienko w Gazie |
Szukam osób które się orientują gdzie i za ile można nabyć tico lub cienko w gazie bo wiem że po nowym roku gaz padnie a benzyna pójdzie w górę . Pozdrowiony ! www.nasza-cela.prv.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tico CienkoCienko w Gazie |
Internet, odrobina chęci i sam się zorientujesz. Nawet w tej chwili, w ogłoszeniach na 4lomza jest Tico z gazem za 2500. róbmy swoje
|
|
Ja kupiłem telewizor na gaz.Mało pali i dobrze widać za 2500zł w media expert.
|
|
zastawow sie co chcesz zrobic takie male moce i jeszcze gaz z kompletem pasażerów pod górke nie wjedziesz min 1.4 cos a litr wiecej tylko a najlepsze rozwiazanie do gazu audi 80 1.8 gaznik lub jednopunkt w trasie mozna zejsc na 8 litrow gazu w miescie ok 11-12 wiem bo mialem zrobilem sam tym ponad 300 000 km i silnik ok w tym przypadku 1.6 duzo wiecej pali nie polecam
|
|
zgadzam sie z Andre695 (pomijajac fakt, ze napisal najdluzsze zdanie na tym forum od lat ;] ). mialem kiedys tico. i tak malo to palilo (5-6 na mieszanym). co z tego ze gaz tanszy, jak auto koreanskie moze miec instalacje popsutą, zjechaną pompe paliwowa od jezdzenia na gazie, czy cos. to co zaoszczedzisz, moze ci sie odbic u mechanika. na pewno odbije sie na corocznym przegladzie (+60zl za przeglad instalacji gaz.). zreszta nie wyobrazam sobie bagaznika w tico z zamontowanym gazem. bez gazu jechalem gdzies nad jezioro to masakra. klapki ledwo wchodzily. kup lepiej diesla starszego jakiegos. oszczedny, a na pewno dluzej (i bezpieczniej) pojezdzisz niz tymi zakarzeńcami małymi.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |