Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Gosi I ! |
wreszcie wyszlas za maz czy jeszcze nie ?!!!!!!!!!!!! zygac juz sie chce !! na ilosc watkow zalozonych przez ciebie! bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Gosi I ! |
hehe tez wczoraj ta ilosc zauwazylam ;))
|
|
Ktoś już kiedyś też tak ze ślubnymi tematami szalał ;)
|
|
jakaś nawiedzona jak ci się chłopa chce to...
|
|
do gosi?: kawalera.!..wyrazy ubolewania i współczucia...chłopie jeszcze masz czas do namysłu..pomyślałeś co będzie jak gosie po ślubie poprosisz o zrobienie zakupów??np na obiad?...formułowiczom już za wczasu współczuje...Gosia dziś jest poniedziałek 16.11.2009 gdybys chciała pytac na forum
|
|
a moze chcesz jednak jeszcze cos wiedziec,gosiu?twoj slub jest bardzo wciagajacym tematem... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jacy wy wszyscy pojebani poczytajcie inne wątki a na moje nie musicie odpowiadać.A ta osoba co napisała ten temat ma nierówno pod sufitem mi
|
|
aaajjjj... typowe polaczki... a halina, że musi czytać WSZYSTKIE TEMATY założone na tym forum, to się już po 3 podobnych rozchodziła... halinka, jak mi się żygać chciało, to se żygłem. Tobie też proponuję. Ludzie, zapamiętajcie sobie, że naprawdę NIE musicie wchodzić na to forum! To jest tylko i wyłącznie Wasze widzimisię! A forum od tego jest, żeby ludzi popytać! Aaaaa i jeszcze do halinki, jak Ty się już hajtnęłaś, to dopiero fuksa miałaś!!! Pozdrowionka dla Gosi i normalnych.
|
|
Ja też tu nie widzę nic złego. A co to nie wolno kilku tamatów założyć? Od tego chyba jest to forum prawda..?
|
|
macie racje!!!tak trzymac!!!wolnosc dla kanarkow!!!i kanarów!!! kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
halina ma RACJĘ !!!! ( o tym samym myślałem) Ile do cholery można zakładać tematów, ktore dotyczą tylko jednej sprawy. A to obrączki a to sala weselna , samochód, bukiet, podwiązki,zaproszenie , menu obiadowe, zespół itd. itp.................................. Gości też poprzez forum będziesz zapraszać??? Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Pozdrawiam
|
|
A dla mnie to może świadczyć jedynie o głupocie, nierozgarnięciu i braku szacunku dla innych użytkowników, zalewając forum kilkoma tematami powiązanymi ze sobą. Człowiek minimalnie rozgarnięty potrafiłby zapytać o te wszystkie sprawy w jednym temacie, a nie jak w tym „ciężkim przypadku” co pytanie to nowy temat. Oczywiście to tylko moje zdanie.
|
|
dobrze ze Gosia na forum męża nie szukała
|
|
a może Gosia nie ma znajomych na realu żeby o tym porozmawiać :( zostańmy jej przyjaciółmi :D !!! tylko wcześniej niechaj każdy weźmie coś na ból głowy, albo się dobrze zjara.
|
|
Ja chcę poznać Gosię przy której ból głowy Goździkowej to nieporozumienie... Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
wesele wesele wesele wesele wesele wesele gosia gosia gosia hahahaha
|
|
Szkoda wielka, że niektórzy nie używają tak często mózgu jak ciętego języka ;) Niech założy i 100 tematów. Po pierwsze - od tego jest forum, tu uwaga, "ogólne". Po drugie - ktoś Was zmusza do czytania? "Każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi" :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
bla bla bla blblblblblblblbl bla bla
|
|
http://tnij.org/sexywoman El cóndor pasa
|
|
jest Gosia jest impreza !!! do smarowania Gosiu, a nie do żeżarcia palcamy ! :O łyyyy...
|
|
Zakochana nie panuje nad sobą, dajcie spokuj, po nocy poślubniej przejdzie, i zapewniam ze nie będzie wiecej tematów;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |