czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obrączki

Jakie są ceny obrączek u jubilerów w Łomży??Czy ktoś kupował z rynku i jaka cena?jakieś namiary...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obrączki

Na poczatek wez sie za robote a potem mysl o slubie. Glupota ludzka nie zna granic

ceny są różne tak jak i różne są materiały z których są wykonane. od 60zł(za parę) za srebrne do kilku tysięcy za najbardziej wymyślne z brylancikami w platynie. zależy czego szukasz i ile możesz przeznaczyć. nas najczęściej przy poszukiwaniach pytano jaką kwotę chcemy przeznaczyć i w tym przedziale cenowym pokazywano. do tych z rynku nie mam osobiście zaufania, nawet tam nie zaglądaliśmy, nie pytaliśmy

na rynku to sobie możesz jajka kupić a nie obrączki dziewczyno.

A ty chyba masz swoje jajka to więc je pilnuj a nie mnie

mi

My też nawet nie zaglądaliśmy na rynek to w końcu obrączki do końca życia a nie na kilka lat.
A co do cen to do tysiąca zł mozna kupić naprawde fajne obrączki, my kupiliśmy z białego i żółtego złota i zapłacilismy prawie tysiąc a obrączki naprawde super. Pozdrawiam.

Dzięki Emi ja tez o takich myśle i o wygrawerowanych iminonach na nich,zresztą to jest na całe życie pamiątka

mi

jakie całe życie? Aż do rozwodu dziewczyno.......a to może nastąpić bardzo szybko...

Szybko nic sie nie dzieje chłopaku...

mi

My za nasze zapłaciliśmy ok. 800 zł. Klasyczne złote ze ściętymi brzegami, w środku grawer.

my mamy obraczki za 1800zl a po rabacie za 140zl biale i zoltte zloto, moja dodatkowo z 7 cyrkoniami. Jak dla mnie jedynie gdzie bym wybor to na Mazowieckiej, znajomi kupili na rynku "zlote" pbraczki bez proby i takie ktore farubja palce na miedziano i gna sie na palcach...wiec zastanow si czy chcesz bubel na cale zycie czy cos lepszego

za dwa worki pszenicy i jeszcze rower musisz dorzucić , a wrócisz najwyżej na kocie :)

heheheheh czesio jest najlepszy heheh a do mandrzejczuk: to powiem ci ze powazny rabat doatałas z 1800 na 140 lepiej trafic nie mogłas :D

jak sie nie dzieje nic szybko ? puk i w ciazy i na szybko na forum sie wesele organizuje

http://tnij.org/sexywoman

El cóndor pasa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org