Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRAWDZIWE !!!!!KOBIETY!!!!! |
GDZIE SĄ <JEŚLI SĄ> W ŁOMŻY PRAWDZIWE KOBIETY <FAJNE BABKI> ŁADNE ROZESMIANE INTELIGENTNE I DO ZYCIA A NIE JAKIES PANIUSIE CO TYLKO WIDZA HAJS I BMW Z min. 2004 R. I KRECA DUPSKIEM W JAMIE DLA JAKIEGOS ***.OWEGO DRINKA ZA 5 ZŁ I NIE JAKIES SZMULE CO WYJ..EBIA SIE NAWET W MALUCHU NA FORTCH. z góry zaznaczam ze zbedne komentarze nie sa mile widziane <choc napewno beda> to podkreslam ze ten kto napisze cos głupiego w tym temacie nie zwiazanego z ww tekstem wciskajac enter dodajac swój zje.bany komentarz zgadza sie z tym ze jest pedałem itp. no to start zobaczymy ilu jest pedałów na forum i czy znajdzie sie choc jedna prawdziwa !!!!kobieta!!!! KOBIETA A NIE SZMULLL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRAWDZIWE !!!!!KOBIETY!!!!! |
prawdziwe kobiety trzeba zrywać jak kwiatki, a nie drzeć do nich ryja na forum.
|
|
Po prostu musisz nauczyć się rozróżniać te prawdziwe kobiety od imprezowych lasek. W Łomży nie brakuje tych prawdziwych tylko ty jako facet i twój instynkt musi działać nie zawodnie i potrafić je odróżnić.Skup się na tym a przekonasz się że nie brakuje tych prawdziwych. A i nie szukaj w byle melinach tylko jakimś miejscu na poziomie.
|
|
jonybe20 mysle ze jeszcze sie taka nie urodzila co by cie zadowolila:D wiec szukaj...
|
|
nie no taaaaaaa nie no taaaaaaa
|
|
trakone to lec do jamy i zrywaj te szmule które mnie wogole nie interesuja ,napewno na samochód tatusia juz nie jedna wyrwałes.......całowałes sie z nia a ona komus gałe robiła w kiblu nawet twój drink za 5 zł jej japy nie odkaził to takie zrywaj do bulu tylko jak złapiesz jakiegos syfa to nie pisz na forum ze masz problem .hehehe a moje sprostowanie odnosnie szukania tzn ja nie szukam tylko pytam gdzie i czy wogóle sa takie dziewczyny!!!! zebym wiedział na przyszłosc jak juz bede szukał :P narazie widze przejaw kultury na forum tylko jeden pierwszy wyskoczył jak smród z majtek..... keep : heeeh mam takie same zdanie puki co na ten temat same mixy z tych dziewczyn
|
|
od tatusia pozyczalem kiedys raczej b. slabe samochody... jak chcesz to moge teraz rozjechac twoja dume moim wlasnym autem. za to ty pasujesz ze swoimi tekstami do tego malucha na fortach.
|
|
Masz problem dzieciaku ;] idz do podstawówki tam jeszcze się nie znają na samochodach i możliwe że wreście z którą zagadasz na poważnie i ci nie da kosza po 5 minutach ;] ha ha ha . MĘŻCZYZNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
widze ze pedałów nie brakuje i jeszcze pedofil nas oswiecił swoim pomysłem despereacja nie zna granic ale poco sie pucowac z tym publicznie ???:/ no to powodzenia hehehe
|
|
Hehe innych wyzywasz, a sam nie lepszą "polszczyzną" piszesz,po za tym napisałeś, że każdy, kto napisze zbędne komentarze, jest pedałem, to spójrz proszę, co wnosi Twój post wyżej;) A co do kobiet to w Łomży są i ich nie brakuje, ale jak myślisz, że te prawdziwe kobiety chodzą po takich miejscach jak yama itd itp to jesteś w błędzie. Weź przejdź się np: po Starym Rynku, po łomżyńskich parkach a nawet i po galerii przy stokrotce i tylko rozglądnij się dobrze,to zobaczysz, że jest ich mnóstwo,choć pewnie z połowa z nich, jak nie więcej już jest zajęta;) A te które przesiadują w wymienionych przez ciebie pubach i klubach szukają na siłę miłości, a raczej zainteresowania ze strony płci przeciwnej i przez swoje zaślepienie, robią to co robią... Przynajmniej to moja opinia;) I tak jak ktoś powiedział wyżej do kobiety trzeba delikatnie podchodzić, traktować ją jak oczko w głowie, ale nie nachalnie, stopniowo zainteresować ją swoją osobą, a nie swoim dobrobytem.. Pozdrawiam tych szukających, którzy nie zwątpili;)
|
|
Dlaczego akurat tutaj szukasz "TYCH PRAWDZIWYCH KOBIET" ? Nie lepiej pokierować się własnym doświadczeniem i szukać tam gdzie powinieneś? Skoro już założyłeś ten wątek to świadczy o tym ze, albo jesteś naprawdę zdesperowany, albo to z Tobą jest coś nie tak... Radziła bym zacząć od sprawdzenia własnego charakteru, wtedy dowiesz się tak naprawdę na jaką dziewczynę zasługujesz :) pozdrawiam
|
|
na czacie albo w diuku poszukaj
|
|
nie no spoko tylko ja jako załozyciel tego tematu mam prawo do riposty. i nikogo nie wyzywam bo nie po to załozyłem ten temat zreszta co to za sens zeby sie wyzywac zza monitora jak małe dzieci.a wiekszosc nie mówie ze wszyscy sa tu takimi kozakami ze tylko zza monitora sapia.a potem strasza kolegami ojcami policja.jeba c ich.szczerze mówiac wkur..wia mnie to ze jakis ww kozak wyskakuje tu ze swoja madroscia zyciowa i swoim doswiadczeniem z kobietami w stylu: "idz do podstawówki tam jeszcze się nie znają na samochodach i możliwe że wreście z którą zagadasz na poważnie i ci nie da kosza po 5 minutach " "prawdziwe kobiety trzeba zrywać jak kwiatki, a nie drzeć do nich ryja na forum" zapytałem poprostu gdzie bawia sie ,przebywaja kobiety w sensie kobiety wartosciowe a jezeli chodzi o jame to przeczytajcie dwa razy zanim sie rozpiszecie bo napisałem ze NIE CHODZI MI O DAMY Z JAMY!!!!
|
|
PODKRESLAM JESZCZE RAZ I MAM NADZIEJE ZE OSTATNI ZE NIE SZUKAM!!!! TYLKO ZAPYTAŁEM CZY SĄ ,EWENTUALNIE GDZIE????LUDZIE CZY WY MUSICIE WSZYSTKO OCENIAC TAK KRYTYCZNIE NAWET JESLI NIE PODOBA WAM SIE TEMAT TO MOZNA JAKIMS DELIKATNYM ZARCIKIEM SYPNAC ALBO NIC NIE PISAC A WY TU O JAKIEJS DESPERACJI I PEDOFILII I OBURZENI ZE KTOS ZAŁOZYŁ JAKIS TEMAT.NIE JESTEM ZDESPEROWANY NIE SZUKAM NA SIŁE TYLKO ORIENTUJE SIE CZY JEST JESZCZE JAKAS PORZADNA DZIEWCZYNA W TEJ WIOSCE SMIERDZACEJ BANANOWCAMI Z POD ORLENU I STATOILA CZY WSZYSTKIE SIE ZAWINEŁY Z TAD W PIZDU. CZESIO TY CHYBA JEDYNY MASZ POCZUCIE HUMORU NA TYM FORUM SORY ZA BŁEDY JESLI JAKIS SIE TRAFI ,NIE GNIEWAJCIE SIE KAZDEMU MOZE SIE ZDARZYC ALE STARAM SIE NAPRAWDE ;)
|
|
a prawdziwi faceci?:-( rozumiem cie-w odwrotna strone:-) albo sa do d*** albo zajeci...albo pozostaje miec nadzieje.... Karo
|
|
jonybe!!!! Kobiety te prawdziwe, inteligentne, rozesmiane, te do zycia sa!!! ale spotykaja sie z rownie inteligentnymi, rozesmianymi do zycia mezczyznami albo takich mezczyzn szukaja. Ty soimi wypowiedziami i wulgarnymi slowami dowodzisz ze zwykly z Ciebie prostak i musze Cie zasmucic ale kobieta jakiej szukasz z pewnascia sie Toba nie zainteresuje jesli nie zmienisz swoich zlych manier. Pamietaj swoj na swojego zawsze trafi
|
|
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper e-mila
|
|
poprostu na chamstwo odpowiadam chamstwem inteligentna e-miła Emilko ,ładne masz imie ale widze ze siedzisz na islandii.wiec moze masz cos w sobie z kobiet które wygineły ale nie błyskaj swoimi manierami i prosze Cie czytaj i staraj sie zrozumiec to co czytasz.i mnie nie przezywaj tutaj grzecznie bo to tez nie ładnie a jak dziewczyna jest ewidentna szmata to moge powiedziec jej to w twarz nie bede jej cukrował po to zeby zrobiła mi loda czy jak tam robia te podrywacze nasze łomzynskich szmuli "traktowanie kobiet tak jak szmaty ,traktowanie jak kobiety szmat .." ja taki nie jestem i powiem kazdej szmacie ze jest szmata czy meska czy damska a prawdziwa kobiete pocałuje w reke bo "prawdziwa kobieta" to skarb których juz mało zostało i e-miła Emilko pewnie jestes juz zajeta i jestes za granica wiec nawet jesli masz sie za prawdziwa kobiete to sory ale ten temat Ciebie nie dotyczy opusciłas ojczyzne :P
|
|
co za debil. szkoda ze nie mam aparatu, bym zrobil ci zdjecie.
|
|
wiec nie jestes WIERNA!!!! to juz Cie dyskwalifikuje z grona prawdziwych kobiet :P a ty trackone popros starego to ci kupi :D
|
|
http://tnij.org/sexywoman El cóndor pasa
|
|
Poziom dyskusji w związku z tym tematem/postem wskazuje na niekoniecznie wysoki poziom intelektualny respondentów , którzy chcą przy tej okazji załatwiać swoją prywatę . Potwierdza także słuszność G , B. Shawa , który rzekł swego czasu : " Ludzkość cierpi nie na niedostatek wody , ale na nadmiar idiotów " .
|
|
Sa prawdziwe kobiety!!! Uwierz mi!! Jestem jedna z nich!! I choc jestem mloda kobieta, ale napewno niezacofana, to nie podoba mi sie dzisiejsza rozpusta. Zycze ci abys w przyszlosci znalazl podobnie myslaca kobiete jak ja. Nie jest to proznosc z mojej strony- uwierzcie!!
|
|
ja nie wierze !! rozpusta musi być !!
|
|
szukanie kobiet prawdziwych na forum ogolnym mija sie troche z celem,bo dla kazdego prawdziwa kobieta znaczy cos innego,dla jednych jest to konkret babka z "jajami" dla innych slodka idiotka.a poza tym nie slyszalem o zadnych wiekszych skupiskach prawdziwych kobiet i w zwiazku z tym wnioskuje ze ie grupuja sie w stada kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
co wy gadacie? teraz kobiety szukaja faceta takiego jak np: lysy debil, moze byc bez zebow, musi cpac i oczywiscie palic fajki i lac ja po mordzie... przykre, ale prawdziwe
|
|
wybacz, ale patrząc na Twoje teksty.. to żadna PRAWDZIWA kobieta Cię nie zechce.. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
jonybe!!! fakt mieszkam na Islandii, zagadles tez ze jestem zajeta:) jednak jestes blyskotliwy:) dziekuje za komplement, mi moje imie tez sie podoba:) Jonybe miejsce zamieszkania nie swiadczy o mnie czy jestem prawdziwa kobieta czy nie, Islandia jest prawdziwa wyspa i mieszkaja tu prawdziwi ludzie:) Cos Ci o sobie powiem, na Islandii nie jestem z wlasnego wyboru, zabrali mnie tu rodzice, chodzilam jeszcze do podstawowki i uwiez ze nikt mnie nie pytal o zdanie wiec nie osadzaj za wczasu i nie mow ze zdradzilam, nie wazne gdzie mieszkam, zawsze bede Polka i tesknie za krajem i Lomza dla tego wchodze czasem na to foruch zeby zobaczyc o czym w Lomzy sie rozmawia:) ciesze sie ze moja wypowiedz sklonila Cie do kilku milych slow. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich Lomzyniakow!!!!
|
|
latozdurex napisałes o zwykłym szmulu choc z czasem te szmule pod twarda reka ogarniaja sie troche, moze lubia byc zdominowane.ale ciezko takie cos wyleczyc bo to jest brud na całe zycie. crank nie wiem do kogo napisałas swój komentarz i troche dziwnie go sformułowałaś <tak jakbys sie miała za prawdziwa kobiete> ale prawdziwa kobieta to nie jest dziewczyna która uprawiała sex i nie jest juz dziewica ,prawdziwa kobieta nie ocenia kogos powierzchownie po kilku zdaniach które nie były skierowane do niej tylko do idiotów którzy nie potrzebnie sie udzielaja i nic madrego nie pisza.wiec nie pochlebiaj sobie no chyba ze nie miałas na mysli siebie. kaligulik dobrze powiedziane ale napisałem o kobietach prawdziwych w sensie wartosci a nie słodkich idiotek bo słodkiej idiotce nie mozna ufac z reszta mało komu mozna ufac w czasach gdzie pieniadz jest ponad wszystkim. paula11 a Ty ile masz lat ???tylko nie mów ze 11..... redaktor tez dobrze napisał ... ale nie bede tego komentował dosadniej podkreslam jeszcze raz bo widze ze mało kto czyta wszystkie posty ze nikogo nie szukam.....ale liczyłem bardziej na posty od PAŃ które szanuja sie czy ktos widzi czy nie i nie mozna ich miec za "zjebanego" drinka i ze one napisza gdzie sie bawia i jak spedzaja wolny czas :P a tu same damy z zadartym nosem krytykuja i wyrazaja swoja opinie o człowieku z którym nigdy nie miały do czynienia badz oceniaja ludzi tylko po ubraniu ,kolorze włosów i oczu ....heheh
|
|
Po stylu pisania i nazwach co nie których twierdze że NIE JESTEŚ PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNO , a więc wychodzi na to ze swój do swojego ciągnie www.nasza-cela.prv.pl
|
|
Autor: Mr. S (---.lomza.vectranet.pl) Data: 17-11-09 19:06 Po stylu pisania i nazwach co nie których twierdze że NIE JESTEŚ PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNO , a więc wychodzi na to ze swój do swojego ciągnie Taka mała uwaga :) Mężczyzno on nie jest to prawda, on jest Mężczyzną :)
|
|
e-mila sama widzisz co na łomzynskim forum sie dzieje ....kto nie załozy jakiegos tematu to zaraz go zjada i wez tu badz miły i czegos sie dowiedz.no ale chyba moja teoria ze wiekszosc prawdziwych kobiet jest juz zajeta lub wyjechały stad "w pizdu" jest prawdziwa :P,nastało pokolenie komórek i komputera jak mówia starsi ludzie.heheh no trudno ....szczerze mówiac nawet nie liczyłem na jakies sensowne wypowiedzi poniewaz czasami czytam co kto pisze i mozna było przewidziec to co sie bedzie działo. Mr.S ----maljusz sulima????hehehe szukaj dalej mała juz dwóch w twoim stylu tu sie odezwało wiec na maila do nich moze sie odezwij "swój do swojego ciagnie" napewno heheh a jezeli juz sie pocisz nad jakims "Ę" czy "Ż" to wysil sie bardziej bo koncówka ci nie wyszła albo moze i weszła...
|
|
widze ze redaktor mnie ubiegł z ta mała uwaga hehehe
|
|
Hehehehe ... hehehe ... ale z ciebie baran albo wypierdek mamuta , i tak nie znajdziesz żadnej normalnej dziewczyny dalej beda w h** ciebie robić, a ty się o mnie nie musisz martwić bo już dawno po ślubie jestem, dziecko Neo++
|
|
pewnie że w Łomży nie brakuje... tylko gdzie ci mężczyżni ?;)
|
|
Mr.S moje kondolencje dla twojej zony pewnie miałes przedwczesny wytrysk i ja usidliłeś :P fionix a Ty zaprzeczasz tym brakom poniewaz??? mogłabys sie troche rozpisac.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |