czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najlepsza kwiaciarnia w Łomży

napiszcie mi!prosze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najlepsza kwiaciarnia w Łomży

Kwiaciarnia Marzenie tam są najpiękniejsze kwiaty i bukiety :D

Jestem zmienna jak pogoda,
czasem zbyt pewna siebie,
ale przeciez to nie powód,
aby dzisiaj zmienic siebie!!!!

A ja z kolei polecam kwiaciarnię na ul. Sienkiewicza:)

Na Sienkiewicza jest najlepsza dobre ceny, świetny wybór i miła obsługa:D

Marzenie jest za drogie...

Na Małachowskiego jest niezła kwiaciarnia...

Pozdrawiam

Kwiaciarnia "Marzenie" Zdecydowanie:P

Rowniez polecam kwiaciarnie na Sienkiewicza.

Zawsze kupuje na Sienkiewicza - i zawsze jestem bardzo zadowolony.

Potem jest długo nic i dopiero Marzenie jest na drugim miejscu w moim rankingu.

Tyły tej listy grzeje kwiaciarnia na rondzie przy Al. Legionów i Wojska Polskiego :/

Marzenie !!

Od lat kupuję na Sienkiewicza. Zawsze świeże kwiaty, eleganckie bukiety dostosowane do okoliczności, wieku, nawet płci. Solidność, profesjonalizm, przystępne ceny. Polecam!
Aga

todek

uważam ze po najladniejsze i najtańsze kwiaty warto udać się do żródła czyli bezposrednio do szklarni na nowogrodzkiej. Jestem zachwycona kwiatkami i cenami. Ostatnio brałam tam bukiet slubny byl o 40 zł tańszy niż w kwiaciarni w Łomży:)

kwiaciarnia FREZJA na ul. Kazańskiej radze omijać to miejsce szerokim łukiem przed swoim ślubem
My zamówiliśmy tam bukiety, wystrój kościoła i dekoracje samochodu. WIELKI BŁĄD!!!!
Bukiet który wybrałam z katalogu z zdjęciami był zupełnie inny od tego który otrzymałam. Po mimo wielu próśb i wyjaśnień dodatki do bukietu były białe choć mówiłam wiele razy ze właśnie takie nie mogą być !!!!ze względu na kolor mojej sukienki. do tego kwiaty w butonierce w bukietach i kwiatek we włosach były zwiędnięte od samego początku płatki były już na brzegach brązowe!!!Kwiaty nie były świeże!!!co było widać na pierwszy rzut oka!!! czego zresztą dowodem było to ze tuż przed godz. 12 butonierka pana młodego porostu się rozpadła róża rozleciała się!!!TRAGEDIA
Ale najlepsze było kiedy w dniu ślubu po przyjeździe do kościoła zobaczyliśmy pana z kwiaciarni biegającego z kościoła do samochodu który był w trakcie strojenia go!!! Tragedia nasi goście siedzieli w ławkach a on dopiero biegał i stroił kościół coś strasznego!!!!! mamy go jeszcze na zdjęciach z kościoła jak biega środkiem kościoła ustawiając kwiaty.jak by ktoś chciał to chętnie wyśle, są bardzo ciekawe .
LUDZIE OMIJAJCIE TA KWIACIARNIE Z DALEKA !!!
Naprawdę nic miłego spotkać się z czymś takim w najważniejszym dniu swojego życia, kiedy starasz się żeby wszystko wyszło jak najlepiej

TUBEROZA w nowym bloku na Wyszyńskiego tam pracuje sama właścicielka i dba o wszystko aby było tak jak chce zamawjający a wcześniej pracowała na Sienkiewicza a jak wiemy była to jedna z lepszych kwiaciarni. Kupuję od kąd powstała i jestem super zadowolony znajomi brali slub i wszystko tam zamawiali i byli bardzo zadowoleni.

Bukieciarnia Jula w Kauflandzie :) Polecam - wiązanki na ślub boskie, kosze robią takie jakie sobie klient zażyczy wielkościową i cenową, a nie że kosz ma byc np. od 180 zł :) Polecam załatwiac sprawy z taką panią czarnulką :)

na pewno nie marzenie, zwykłe wiąchy w podwójnej cenie a kwiatki stare albo przyczepiane na szpilkę.... (być może to nie reguła, ale zdarzyło mi się osobiście kupić różyczki z niespodzianką...)
Zgadzam się z kiciuś albo szklarnia na nowogrodzkiej albo na sienkiewicza

Irys na Małachowskiego

Kwiaciarnia na Sienkiewicza zdecydowanie, a do sławnej "Marzenie" nie radzę, drogo i paskudne wiązanki tam robią, nie polecam

Ja polecam KWIACIARNIE NA MICKIEWICZA " MAGNOLIA"pracuje w niej pani,która jest bardzo kreatywna osoba.Ceny sa niskie,a uslugi na wysokim poziomie.Zamawiałam wiazanki slubne z katalogu i były identyczne,a cena najnizsza, bo pytałam w innycz kwiaciarniach.

szklarnia na Nowogrodzkiej polecam. Marzenie zdecydowanie zbyt droge no i oferta trąci starością mimo faktu dużego wyboru. Strojenie wiązanek bardzo słabe. Kwiaciarnia Sienkiewicza wcale nie jest tak tanio, mało kumate te panie co robią wiązanki , trzeba mocno im do głowy nakłaśc o co ci chodzi ale i tak zrobią po swojemu .

Robotnica

tylko Storczyk, najlepiej przyjść ze zdjęciem sukni i wtedy pani pomoże dobrać bukiet do sukni i wszystkie dodatki, fryzjerka w trakcie czesania mnie i wpinania kwiatka do włosów powiedziała, że to jedyna kwiaciarnia w której potrafią zrobić kwiatek do włosów

Mi zaś najbardziej przypasowała kwiaciarnia niedaleko przychodni ACER w tym ciagu sklepów-kwiatki świeże, ładnie dobrane i niedrogie. Marzenie ma ładne kwiatki i duży wybór ale ceny są faktycznie droższe w porównaniu do innych kwiaciarni.

kwiaciarnia Marzenie - zdecydowanie

MARZENIE ?? no jak ktos chce zeby jego wybranka pokula sie szpilkami ktore maja trzymac ze soba kwiaty to prosze bardz no i ta wybranka musi blisk mieszkac bo gora 100m od budynku kwiaty padna no i obsluga grrrr...
...jedna tylko kwiaciarnia sie liczy wlasnie na Sienkiewicza - i nie interesuja mnie ceny (choc nie sa wygrowane) a jedynie efekt koncowy....a ten jest doskonaly.

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=1284

El cóndor pasa

Marzenie nie polecam bo jest drogo jak cholera (zdecydowanie za drogo bo ceny to oni chyba biora z kosmosu!!!) natomist na sienkiewicza jest mila obsluga i ceny przystepne. pozatym robia sliczne wiazanki, np na moj slub wiazanka wygladala identycznie jak w katalogu takze znaja sie na tym co robia. kolezanka zamawiala w marzeniu to byla zalamana!!! ta wiazanka wygladala tragicznie, uplatana z kwiatów ktore w ogole nie pasowaly do siebie nawet kolorystycznie a zaplacila bajonskie sumy takze odradzam marzenie natomiast polecam na sienkiewicza:))

Na dzisiaj zamawialam kosz kwiatów w MAGNOLI,na mickiewicza.Gdy je odbierałam to dech mi w piersiach zaparło takie cudne.POPROSTU REWELACJA

i po tej przepychance i tak wiadomo ze kwiaciarnia <<marzenie>> takze tak uwazam super tak trzymac dalej

Ludzie pamiętajcie NIGDY PRZENIGDY Storczyk!!! Na same przypomnienie mam ochotę iść o kasę się upomnieć. Zamawiałam tam na ślub wszystko bukiety, butonierki, dekorację kościoła i udekorowanie samochodu, ale to co ta kwiaciarnia pokazała to kompletna kpina była z ludzi którzy płacą i wymagają zwłaszcza w takim dniu!!! Żebym to ja odbierała te kwiaty, czy jak je tam nazwać to chyba nie wiem co bym im tam zrobiła. Po pierwsze bukiety: wybrałam z katalogu otrzymałam w ogóle nie takie jak miały być, mój jeszcze uszedł przełknęłam, ale jak zobaczyłam druhnej wiązankę to kompletna załamka!!!!!!! Mieli zrobić czerwono herbaciane, a zrobili blado kremowe z białym. Po drugie oboje Panowie w pierwszych dwóch godzinach stracili butonierki, praktycznie na nic nie były przymocowane zostały tylko spinki bo kwiaty od razu odpadły. No i na końcu najlepsze... Kościół!!! Mieli przygotować, zaczepy z lilią na ławki. Znajoma odebrała to COŚ i zaczepiła w kościele... słów mi brak!!! miało być to ozdobne z kokardami i dosyć spore, faktycznie się okazało, że takie maleństwo z siatką do zawijania mięsa, tragedia. Miało być wszystko przygotowane, żeby tylko zajść i zaczepić w kościele, w rzeczywistości znajoma sama musiała kwiaty przyczepiać do kokard (jeżeli tak to można nazwać) i jeszcze do gumki i do ławki. Miało być tego 18 sztuk, a do 4 kwiatów w ogóle nie dali kokard. Ja więcej na pewno tam nie zawitam i nie radzę nikomu....

a noc poslubna sie udala?moze jakies szczegoly?plissss

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Czy ktoś brał bukiet ślubny w PASJI to jest na przeciwko marzenia?

zdecydowanie na Sienkiewicza,

:)

do której Marzenie otwarte ktoś wie
poniedziałek - piątek??
sobota -niedziela??

W niedzielę do 18, a tak to do 20.

Najlepsza kwiaciarnia w Łomży znajduje się w ZAMBROWIE!!!!!!!!!
KWIACIARNIA STOKROTKA NA WYLOCIE NA SIEDLCE, PRZY DAWNYCH KOSZARCH PO PRAWEJ STRONIE. LEPSZEJ NIE ZNAJDZIECIE W ŁOMŻY, NAPRAWDĘ POLECAM, ŚWIEŻE KWIATY I PEWNOŚĆ ŻE DŁUGO POSTOJĄ.

WIEM Z DOŚWIADCZENIA

wg mnie marzenie jest przereklamowane, kwiaty są drogie, najlepsza kwiaciarnia zdecydowanie na sienkiewicza - za cenę małego, byle jakiego bukietu z marzenia tam dostaniesz większy i ładniejszy;]

Prusa 8

a i jeszcze obsługa w marzeniu - tragedia!
poprosiłam kiedyś panią, żeby zrobiła wiązankę z tulipanów i z jeszcze innego rodzaju kwiatów, tak żeby to ładnie ze sobą współgrało, poprosiłam o podpowiedź, kobieta chamsko odburknęła, żebym sobie sama wybrała... wszystko robią z łaski.

żal mi was a zwłaszcza jeśli chodzi o bukiety ślubne nie dość że kasy ful to jeszcze wiązanki do niczego. My zamawialiśmy tort na wesele w Zambrowie bez adresu żeby nie było że reklama obok weszliśmy do kwiaciarni zapytać się tak sobie o cenę wiązanek ślubnych i wiecie co szok wiązanki o połowę tańsze i śliczne tym bardziej że nam pokazała 2 akurat były do odebrania.Też tam zamówiliśmy i jestem szczęśliwa że tam a nie w Łomży a co do kwiaciarni Marzenie to jestem pewna że to jest Kwiaciarnia przereklamowana NIGDY W ŻYCIU

o polowe tansze wiec ile kosztowaly?

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

niedawno bralem slub i za wiazanki w lomzy zaplacilem 200 zl za 2 szt, wiec przeplacilem stowke?

W Zambrowie za 2 wiązanki ślubne oraz 3 bukiety dodatkowo ok. 150 zł, a jest nawet za 20 zł dowóz do Łomży!!!!! Zapytajcie ile kosztuje dowóz kwiatów na terenie Łomży.... od 3 lat kupuję w Zambrowie i zamawiam na dowóz też tam.....

gdzie dokladnie zamawiasz?czesto jestem w zambrowie, okazji do kupowania kwiatow tez mam sporo

A ma ktoś opinię o kwiaciarni Margarita na Ks.Janusza?

Kwiaciarnia Marzenie przyciąga tylko tym, że jest taka duża i ma w swojej ofercie nie tylko kwiaty.

Panie robiące bukiety nie wkładają w nie żadnego "uczucia", robią wszystko machinalnie, nawet nie raczą zapytać czy tak odpowiada.

Kwiaciarnia na Sienkiewicza faktycznie jest najlepsza;) i tyle :)

Ponadto byłam raz w kwiaciarni na Śniadeckiego i była tam tak kobietka, która zrobiła piękny bukiet za śmieszne pieniądze. Każdą ozdobę przedyskutowała ze mną, a dobierając kwiaty i dodatki robiła to jakby to był bukiet pod ocenę papieża :) ale to było dawno i tej Pani pewnie tam nie ma juz.

Pozdrawiam.

Kukułka.

Kwiatki zwiędną i pójdą do kosza na śmieci

ja tam i tak wole Storczyka, przeszedłem po wszystkich kwiaciarniach z obecną żoną przed ślubem w zeszłym roku i tylko tam się nami zainteresowali, babka doradziła i wszytko było ok. a na kościół składaliśmy się z innymi parami, wyszło taniej i więcej

w moim ogrodku tanio i bez zielska

Najlepsza kwiaciarnia jest naprzeciwko Ambroziaka obok apteki Acer (właścicielka pracowała kiedyś na Sienkiewicza) oraz obok Ratusza jest Pracownia florystyczna p. Pogroszewskiej (robi piękne i bardzo oryginalne bukiety - dzieła sztuki)

podajcie proszę dokładne namiary na tą kwiaciarnie na Sienkiewicza i Wyszyńskiego. do kogo tam njlepiej się zgłosić, żeby zamówić wiązanke.
a jaki jest też dokładny adres tej szklarni na Nowogrodzkiej?

A ja polecam "Kraspedię" na rynku - po prawej stronie Ratusza. Tam też pracuje osoba z "Sienkiewicza" - wiązanki są rewelacyjne.

TUBEROZA....... na Wyszyńskiego , tam wszystko jest wykonane zgodnie z życzeniem i bardzo pani bardzo fachowo potrafi doradzić, jeśli ktoś niema pomysłu co chce. Polecam.

kwiaciarnia na przykoszarowej kolo cementarza miła obsluga i nie droga doradza na kazda kieszen i pomyslowo po primo 2 nowogrodzka

Polecam kwiaciarnię obok ratusza ich wiązanki to małe dzieła sztuki.

Witam wszystkich...mieszkam za granica i chciałabym wyslac kwiaty na urodziny dla mamy mieszkającej w lomzy. Czy ktos może dac mi namiary, pomysl jak to zrobic droga internetowa??? Z gory dziękuję i pozdrawiam :-)

ja wlasnie wysylam przez poczte kwiatowa z zagranicy

Kwiaciarnia internetowa??

zdecydowanie TUBEROZA róg Wyszyńskiego/Mickiewicza,

łomżyniak

Kwiaciarnia ZIELONO MI na Ks.Anny obok AVON

TUBEROZA TUBEROZA i jeszcze raz TUBEROZA. To właśnie ta pani która jest teraz właścicielką tej kwiaciarni(chyba) kiedyś pracowała i swoimi pięknymi kompozycjami kwiatowymi rozsławiła kwiaciarnię na Sienkiewicza

łomżyniak

http://www.kwiaciarniaogrodnik.pl/

Juz znalazlam...dzieki :-)

Kto Ty jesteś ?
Jam Kaczorek.
Skąd przybywasz ?
Prosto z Tworek.
Jaki znak Twój ?
Jad spieniony.
Czego nie masz ?
Konta, żony.....
O czym marzysz ?
O korycie.
No , a Polska ?
Chyba kpicie.
A co z Lechem ?
Będzie świętym.
Pomnik ?
Stawiam fundamenty.
Coś o Tusku ?
Nienawidzę !
A co z PO ?
Nią się brzydzę.
Zmowy, spiski ?
Wszędzie widzę.
Rydzyk ?
On papieżem będzie.
Naród cały ?
Wprost mnie kocha.
Dzięuję.
Noooooo......... czas na procha.

Kto Ty jesteś ?
Jam Kaczorek.
Skąd przybywasz ?
Prosto z Tworek.
Jaki znak Twój ?
Jad spieniony.
Czego nie masz ?
Konta, żony.....
O czym marzysz ?
O korycie.
No , a Polska ?
Chyba kpicie.
A co z Lechem ?
Będzie świętym.
Pomnik ?
Stawiam fundamenty.
Coś o Tusku ?
Nienawidzę !
A co z PO ?
Nią się brzydzę.
Zmowy, spiski ?
Wszędzie widzę.
Rydzyk ?
On papieżem będzie.
Naród cały ?
Wprost mnie kocha.
Dzięuję.
Noooooo......... czas na procha.

TUBEROZA TOTALNA KPINA!!! pani, która odbiera telefon nie udzieli żadnych informacji, np, czy maja w sprzedaży konkretny rodzaj kwiatów. Przerywa rozmowę w połowie zdania mówiąc \"zapraszam osobiście do widzenia\". Jak dla mnie totalna masakra. Nie zdążyłam dokończyć zdania z pytaniem a ona się wyłączyła, jakbym była conajmniej akwizytorem próbującym jej coś wcisnąć!!! Po tej kilku sekundowej rozmowie TUBEROZA szerokim łukiem!!!!Podejście do klienta mówi samo za siebie, oby tak dalej.

Polecam kwiaciarnię ZIELONO MI. Pani bardzo miła, kwiaty świeże i ceny konkurencyjne.

Ja osobiście polecam kwiaciarnię \"Róża\" na Śniadeckiego 15. Bardzo ładną mi zrobiła dziewczyna wiązankę na przeprosiny. Wiem, że oni stroją kościół \"Kapucynki\"na różne święta. Właścicielka super laska.

tuberoza

A co się dzieje z kwiaciarnia na Kazanskiej?

UWAGA!!! Informacja dla wszystkich par poszukujących dekoracji na ślub i wesele (kościół, samochód, wiązanki itp.) - szczerze i z czystym sumieniem NIE POLECAM Kwiaciarni Beata Sztachańska w Łomży, ul. Nowogrodzka 250!!! Korzystałam z usług tej „firmy” i doznałam ciężkiego szoku!!! Co do charakterku właścicielki i jej podejścia do klienta, to można byłoby książkę napisać – w skrócie: chamska, nieprzyjemna, obcesowa, częstująca klienta drażniącymi uwagami i chcąca naciągnąć go na jak najdroższą ofertę. Mimo że przez telefon zapewniała, że na spotkaniu przedstawi propozycję na każdy portfel, to będąc twarzą w twarz nagle się okazało, że nie ma nic tańszego do zaproponowania! WTF?! Czyżby zaważył fakt, ze przyjechaliśmy do szanownej „pani” drogim samochodem??? Zastanawia mnie to mocno. Dopiero po przyjściu córki właścicielki doszliśmy do jakiegoś porozumienia. Wspomniana córka wytłumaczyła swojej mamie, że może chcemy skromniejsze dekoracje i nie możemy wydać takich kwot jakie ona nam proponuje. Gdyby nie córka, to w ogóle trzasnęłabym drzwiami i nigdy tam nie wróciła. Bądźcie czujni i nie psujcie sobie humoru przed ślubem utarczkami z nieprzyjemną i nieprofesjonalną osobą! Ostrzegam!!!

Nie rozumiem umawiasz sie na spotkanie nie pasuja ci ceny nie podoba ci sie wychodzisz i do widzenia .

Ja zamawiam kwiaty przez Internet. Wchodzę na stronę kwiaciarni online Kwiatowa Przesyłka, wybieram bukiet, podaje adres dostawy i płacę. Kurier dostarcza kwiaty w wybranym terminie i mam święty spokój. Takich kwiaciarni jest więcej, ale zobaczcie sobie na ceny. Ta akurat ma w miarę ok. Ludzie się bardziej cieszą jak zobaczą kuriera, aniżeli jeśli sam im zaniesiesz kwiaty.

Zdecydowanie polecam kwiaciarnię na Sienkiewicza. Ceny może nie są niskie, ale wiadomo za co się płaci. Kwiaty zawsze są świeże i ma się pewność, że długo postoją. Dodatkowym plusem jest fakt, że właściciele są na miejscu, zawsze doradzą, ogólnie cały personel jest sympatyczny i pomocny.

Zawsze pozostaje jeszcze - http://www.roseduchateau.com
I chyba od dawna standardem jest to, że kobiety kochają otrzymywać w ten sposób kwiaty. W waszym otoczeniu tego nie ma?

trollom mówimy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org