Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mechanik slubny na kebabie u fryzjera |
a moze macie jakies ciekawe propozycje na noc poslubna?wiem ze pewnie ubieglem z tym tematem Gosie,ale coz... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mechanik slubny na kebabie u fryzjera |
hehehehehehe
|
|
Ja mogę ewentualnie jeszcze zabrać kilka osób do Warszawy., w piątek rano gdzieś tak w okolicach Teleexpressu.
|
|
|
Wiadomo,że stomatolog najlepszy to ten co wynajmuje sale na wesele i gra w zespole.
|
|
stomatolog?wszyscy wiedza!Henio spod bialostockiego nr.tel.0-700-112-112.tanio,szybko,dokladnie.goraco polecam kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kebab, zespół, dentysta, wszystko najlepsze na allegro i w internecie!! noc poślubna w internecie i na allegro;)
|
|
Poszukuje krasnala który by przez zimę i pierwsze dwa tygodnie wiosny postał u mnie w ogrodzie i się trochę pouśmiechał... Kodi mogę na Ciebie liczyć? Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
POszukujemy czarnuch kreconych wlosow i hlopaka ktory je mial !!
|
|
Ale ***** temat dałeś ty idioto to odemnie z daleka ....Wyglądasz na pajaca który ma niski iloraz inteligencji...poniżej... mi
|
|
hehehe mnie osobiscie drazni juz ciagle poruszanie na tym forum tematu kreconych wlosow. ja, moj stomatolog i dobry lakiernik na wesele uwazamy, ze one wszystkie powinny wrocic tam skad przyszly - do Czeczenii. ;]
|
|
Precz z komunom !!
|
|
Fee kaligulik - ubiegł Gosię.
|
|
co prawda to prawda
|
|
jak zdam w koncu test psychologiczny multiselect to wam pokaze
|
|
pokazesz sie gosi u stomatologa jedzac kebaba od mechanika ktory jest wlasciwie lakiernikiem ?
|
|
mam takie pytanie gdzie mozna kupic bilet miesieczny na tramwaje ? prosze tylko o powazne odpowiedzi Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
mam poważną odpowiedz !!! nie wiem :)
|
|
gosiu,nie nerwoj sie.a sadzac po wypowiedziach temat nie jest taki do bani...mamy wolnosc slowa,a co do mojej inteligencji to nie uzywaj slow ktorych nie rozumisz kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
taki maly hyde park Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
Bilet miesięczny na tramwaje kupisz u szwagra tego lakiernika samochodowego ups przepraszam mechanika u tego samego który jest kolegą tego przedstawiciela handlowego z fiata pandy.....znasz go na pewno dobre kebaby ma i natańsze jajka na rynku sprzedaje ;-] i z chęcią chodzi z dziewczynami z forum na wesela ;-DDDD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |