Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala Weselna |
Witam jaką sale weselną mi polecacie chodzi mi o to żeby było naprawdę dobre jedzenie, ładny wystrój i oczywiście cena za osobę aż tak nie wygórowana...No i oczywiście żeby były pokoje dla gości...pozdrawiam mi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala Weselna |
Z twojego opisu wynika ze najlepszym rozwiazaniem dla ciebie bedzie Sala na Fadomie - POLECAM!!!
|
|
Kasztelan Wiski - Wizna. Piękne wystroje , jedzenie super, pokoje też są. Zobacz stronę na necie.
|
|
Kisielnica, super sala, jedzenie też dobre, pokoje też są. Polecam!!!
|
|
Ostatnio ogladalam film z wesela w Nowogrodzie, jest swietna sala, dodatkowo wystep zespolu kurpiowskiego i grill - swietnie. Poza tym w lomzy - korona, po przystepnej cenie no i super sala jest w labiryncie, nie wiem jak z jedzeniem, zbyt bylam zaaferowana :), ale jedni chwalili, inni narzekali. Acha, i w piatnicy jest fajna sala, ale tam moze nie byc terminow
|
|
Piatnica- Jedrusiowa Zagroda ( min. 150osob musi byc) Moj numer 1: Kasztelan Wiski- Wizna ( sama mialam tam 3 m-ce temu wesele i bylo bajkowo ;) jedzenie, obsluga, wystroj, pokoje pierwsza klasa, cena w tym roku 135zl/os)
|
|
Kasztelan Wiski rzeczywiście jest świetny, jedzenie dobre, miła obsługa, piękny wystrój, pokoje gościnne z charakterem. :)
|
|
moje wesele było w Nowogrodzie w lokalu"Pasjonata" i zaraz po nas kolejne 3 pary szybko rezerwowały terminy odwołując w innych lokalach. byliśmy zachwyceni i pozostało bardzo miłe wrażenie. Chrzciny po 2 latach też tam były i nadal wszystko było super. Poza tym "pod topolami" w Konarzycach polecam po tym jak bawiłam sie tam na 2 weselach.
|
|
A jaka jest cena za osobę w Nowogrodzie? mi
|
|
My też mieliśmy w tym roku wesele w "Pasjonacie". Było fantastycznie, mnóstwo atrakcji dla gości, jedzenia nie brakowało do końca. Tylko że tam nie ma pokoi dla gości. A płaciliśmy 130 zł za osobę.
|
|
Sala na Fadomie jest co roku odnawiana, jedzenie bardzo dobre i my w 2009 roku wakacje za 6 cieplych dan i nie pamietam ile przystawek 105 zl placilismy polecam!!
|
|
osobiscie moge polecic ci sale w kufelkusie.ladny wystroj,mila atmosfera,naprawde warto...no i przystepne ceny.bedziesz zachwycona. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
w konopkach ''pod topolami''
|
|
Ja cenie solidną robotę... mam 2 auta i oba naprawiam u Pana Heńka i Pana Krzyśka co mają warsztat za Okruszkiem. Tanio i full Profesionalizm. Wole dać fure z ich ręce niż kogoś innego... z resztą już sie o tym szczerze przekonałem i zdania nie zmienie. Szczerze....GORĄCO POLECAM
|
|
http://tnij.org/sexywoman El cóndor pasa
|
|
www.twierdzalomza.pl
|
|
Fajnie jest U Jędrusia w Kisielnicy.
|
|
Sala w Kisielnicy jest odpowiednia do twojego opisu. Ja własnie tam miałam swoje wesele - w tym roku. Bardzo miła atmosfera, swietna obsługa, pokoje dla gości też są. Jedzenie jest pyszne! tak więc polecam... ja płaciłam za osobę 115 zł.
|
|
to ta z serduszkiem świecącym ? no spoko sala i obsługa jeszcze lepsza.
|
|
cena (po rabacie) tez sie zgadza kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
jeśli chodzi o tą chatkę z serduszkiem to Tylko taka osoba jak TY moglaby z tego skorzystać! Jesli miałeś tam wesele to tylko pogratulować wyboru.
|
|
no toć byłem u Ciebie tam na weselu, reklamujesz a teraz nic nie pamiętasz, aż tak ostro było ? 115 to chyba po znajomości co :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |