Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry i zły mechanik |
Ja cenie solidną robotę... mam 2 auta i oba naprawiam u Pana Heńka i Pana Krzyśka co mają warsztat za Okruszkiem. Tanio i full Profesionalizm. Wole dać fure z ich ręce niż kogoś innego... z resztą już sie o tym szczerze przekonałem i zdania nie zmienie. Szczerze....GORĄCO POLECAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry i zły mechanik |
A ktory z nich jest ten dobry, a ktory zly?
|
|
Jesli chodzi o tych mechaników za okruszkiem to polecam tego Pana wysokiego z siwymi włosami.Jak mi naprawił rowerek to smigam do dziś.
|
|
tez polecam tam za okruszkiem
|
|
co roboty brak i trzeba się zareklamowć, może i jesteście dobrzy ale do starych bmw i opli.
|
|
Robrob,rozumiem,że swego logana u Zawadzkich w servisie naprawiasz.
|
|
nie, robrob tylko w las vegas ;P
|
|
Lato,jaką machinę Ci naprawiali?
|
|
jeśli taki dobry to przy okazji sprawdzę, bo jak na Polowej partaczą i nie mają pojęcia jaka przyczyna lub nie mogą odkręcić śruby to zostawiają i nic nie mówią i udają, że wszystko zrobione gamonie!!!
|
|
A ktos poleci mechanika dobrego co naprawia skutery?? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
master masz rację ja tylko swoje auta w lasvegas i mam pewnośc że dobrze zrobione,wgląd w faktury to dadzą wszyscy mechanicy, chyba że mają części od brylanta, ale napewno w łomży są inni dobrzy mechanicy, tylko śmieszy mnie szukanie DOBREGO I TANIEGO mechanika, to tak jakby szukać dziewicy u k.rew.
|
|
dobry nie musi byc drogi bo drogi na pewno nie znaczy dobry a tani zly a maslo nie musi byc maslane o. z tego co sie przekonalem to oddanie pojazdu do mechanika to jak rosyjska ruletka male szanse przetrwania. nic tylko samemu sie uczyc robic jesli sie nie ma kolegi mechanika...
|
|
Niezły jest przy nowym moście w Piątnicy. Nie boi się widlastych silników. Słucha rad odnośnie egzemplarza, niby nic a jednak aż tyle.
|
|
Moje auto przestało w las vegas 3-4 tygodnie, gdy dotarłem do nich po wyczekiwanym telefonie z informacją, że już gotowe zastałem auto w takim stanie jak go wstawiłem. Z tą różnicą, że świece miało wymienione. Za takie numer to powinna być sprawa w sądzie o odszkodowanie. Natomiast Pyszyński w Piątnicy postawił auto na nogi. W ciągu dwóch dni z czego jeden to czekanie na części. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
szukam najlepszego mechanika który zrobi mi paznokcie na wesele
|
|
Ja mam Makitę z tarczą do stali , pisz na priv pomogę Ci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |