niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przelew w sobotę-gdzie?

Chcę zapłacić przelewem w sobotę czy czynny jest jakiś bank albo poczta?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przelew w sobotę-gdzie?

poczta glowna

Szkoda zachodu , 99% banków nie przeprowadza operacji. Najlepiej w poniedziałek rano w koncie internetowym.

tu masz :http://www.money.pl/banki/elixir/ , ale w weekendy nie da rady raczej!!

tylko poczta

I tak zaksieguja w poniedzialek raczej... A nie wygodniej przez Internet? Ze komus sie jeszcze chce latac z przelewami...

Ludzie nie ważne czy poczta, bank czy internet, tam podane są godziny przelewów między bankowych!!!

chodzi mi o dowod wplaty ktory musze przeslac faksem, reszta sie nie liczy. A przez internet takiej kwoty nie mogę przelac...

Jeśli chodzi o dowód wpłaty to nie ma też problemu ;) Z tego co się orientuję to po przeprowadzeniu takiej tranzakcji możesz sobie wydrukować dowód wpłaty. No chyba, że nie posiadasz drukarki to rozumiem ;)

mozesz wydrukowac, jesli wplata zostanie zaksiegowana.
na poczcie dostajesz dowod wplaty zaraz przy okienku.

poczta na Małachowskiego - czynna w soboty do 14-ej

czynny jest internet. przelew internetowy jest tak samo latwy jak zamieszczenie tutaj posta.

Tak, poczta. Płacąc przez internet, przelew zostanie wykonany w poniedziałek i dopiero tego dnia będzie można wykonać wydruk potwierdzenia.

Przez internet przelew zostanie zaksięgowany w poniedziałek, przez pocztę zresztą też i przez inne banki też. A wydruk potwierdzenia można zrobić z internetu od razu z tym, że będzie tytuł:szczegóły zleconej transakcji, a po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie przeciwnym tytuł wydruku brzmi:szczegóły transakcji

Załatwiłem sprawe na poczcie, przez internet jak pisałem wyżej takiej kwoty nie mogłem przelać, za mały limit jednorazowej transakcji mam ustawiony. Dzieki za podpowiedzi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org