Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przelew w sobotę-gdzie? |
Chcę zapłacić przelewem w sobotę czy czynny jest jakiś bank albo poczta?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przelew w sobotę-gdzie? |
poczta glowna
|
|
Szkoda zachodu , 99% banków nie przeprowadza operacji. Najlepiej w poniedziałek rano w koncie internetowym.
|
|
tu masz :http://www.money.pl/banki/elixir/ , ale w weekendy nie da rady raczej!!
|
|
tylko poczta
|
|
I tak zaksieguja w poniedzialek raczej... A nie wygodniej przez Internet? Ze komus sie jeszcze chce latac z przelewami...
|
|
Ludzie nie ważne czy poczta, bank czy internet, tam podane są godziny przelewów między bankowych!!!
|
|
chodzi mi o dowod wplaty ktory musze przeslac faksem, reszta sie nie liczy. A przez internet takiej kwoty nie mogę przelac...
|
|
Jeśli chodzi o dowód wpłaty to nie ma też problemu ;) Z tego co się orientuję to po przeprowadzeniu takiej tranzakcji możesz sobie wydrukować dowód wpłaty. No chyba, że nie posiadasz drukarki to rozumiem ;)
|
|
mozesz wydrukowac, jesli wplata zostanie zaksiegowana. na poczcie dostajesz dowod wplaty zaraz przy okienku.
|
|
poczta na Małachowskiego - czynna w soboty do 14-ej
|
|
czynny jest internet. przelew internetowy jest tak samo latwy jak zamieszczenie tutaj posta.
|
|
Tak, poczta. Płacąc przez internet, przelew zostanie wykonany w poniedziałek i dopiero tego dnia będzie można wykonać wydruk potwierdzenia.
|
|
Przez internet przelew zostanie zaksięgowany w poniedziałek, przez pocztę zresztą też i przez inne banki też. A wydruk potwierdzenia można zrobić z internetu od razu z tym, że będzie tytuł:szczegóły zleconej transakcji, a po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie przeciwnym tytuł wydruku brzmi:szczegóły transakcji
|
|
Załatwiłem sprawe na poczcie, przez internet jak pisałem wyżej takiej kwoty nie mogłem przelać, za mały limit jednorazowej transakcji mam ustawiony. Dzieki za podpowiedzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |