niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wniosek o przydzial mocy prądu

Mam takie pytanie jak wypelnic wniosek o przydzial pradu mocy bo nie bardzo wiem jak to zrobic. JAka jest moc na dom okolo 250 mk jak to sie liczy ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wniosek o przydzial mocy prądu

idz do elektrowni wszystko ci powiedzo;) nic sie nie licze placisz podlanczajo i masz heh

Istotnie opłaty i formalności to jedno, a koszty ogólne będą związane z przydziałem mocy jakiej potrzebujesz, gabaryty i wielkość domu nie mają żadnego związku z doborem mocy chyba że w domu masz zamiar robić non stop dyskoteki czy inne imprezy, ewentualnie jeśli byś w garażu robił działalność usługową wymagającą poboru danego napięcia, lecz jeśli potrzebne ci będzie napięcie trójfazowe i na własny użytek to spokojnie pięć kw ci wystarczy. Powodzenia.

Proszę o kontakt na email: katarina64@buziaczek.pl, doradzę i pomogę wypełnić wniosek, i co najważniejsze przejśc przez wszystkie formalności w Zakładzie Energetycznym.

O widzisz? jest Kasiulka z elektrowni ! Tam oni sami Ci przydzielają i wszystko co potrzba załatwią ty tylko coś tam z danych podasz i podpiszesz . Prosta sprawa.

Porozmawiaj w PGE jak masz wypelnic.
Na budynek mieszkalny, bez jakichkolwiek uslug i mocniejszych odbiorow dostaniesz 16kW.

Zmień okulary na w pełni transparentne to może umysł Ci się rozjaśni.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org