Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie wiem czy sie smiac czy plakac?? pomozcie |
Buhhaha widzieliscie może na naszej „ukochanej” telewzji TV ŁOMŻA akcje jaka zaprezentowali chlopcy z niejakiej MLODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ czy jakos tak?? Zal mi chlopakow jak na nich patrze po prostu moim zdaniem powinno się eliminowac takich ludzi z polityki jeden z drugim zobaczyl gola babke na okladce czasopisma i się pdniecil zbytnio dla tych którzy nie sa zbytnio w temacie chce wspomniec iż owi”mlodociani politycy” sa zbulwersowaniJ tym iż na wystawie w kiosku ujrzeli czasopismo na okladce którego było widac cycki COS NIE DO POMYSLENIA BUHAHAH tak apropo wedlug mnie powinno sie wybic wszystkich politykow kto jest za???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie wiem czy sie smiac czy plakac?? pomozcie |
MLODZIEŻ WSZECHPOLSKA to najdziwniejsza młodziezowa organizacja jaką widziałem. Nawet schole koscielne maja mniej radykalne poglądy ;p
|
|
W pełni popieram ostatnie zdanie Agenta 22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy też zauważyliście, że w sejmie np. oni wystepują jako "poseł Ziemi Łomżyńskiej" czy niech nawet "poseł Podlasia" a przestrzegają dyscypliny partyjnej????????????? To znaczy my ich tu wybieramu żeby reprezentowali nasze interesy a oni robią dobrze swoim koleżkom partyjnym nawet pokazując d... (...uzy język) własnym wyborcom!!!! Bo do następnych wyborów i tak głupki zapomną. A nawet jak nie to koledzy partyjni i tak nie pozwolą zginąć. _______________________________________- ... & vice versa!
|
|
Co byście nie pisali to w tym zascianku pod nazwa Łomza i tak wygrywa ZChN albo LPR albo jakies inne prawicowe warcholstwo!Jak patrze na ta MWP ich ogolone łby i sposób prezentacji to zywcem widze młodych faszystów z HJ .Brak tylko podniesionej reki w dobrze znanym gescie pozdrowienia gladiatorów.Szkoda tych chłopców bo przeciez w zaciszu toalet oglądają to co tak ostro krytykują.Skąd niby wiedzą ze to jest brzydkie?Tata powiedział?Czy ten pan w czarnej sukience?A moze boją sie ze ktos wykupi cały nakład i dla nich nie starczy?Podobno od masturbacji rosna włosy miedzy palcami a oni co raz spogladają w dól na swoje ręce.Włoski wyrosły?Pozdro!!
|
|
To raczej temat na forum polityczne.
|
|
ta cała młodzież wszechpolska to banda nazioli i nacjonalistów. raz jeden taki skin stał i rozdawał ulotki , do mnie też chciał podejsć ale jak zobaczył anarchie na moim plecaku to zrezygnował... hehe
|
|
Nie daleko pada jabłko od jabłoni, jaki szef tacy i podwładni. Pozdrawiam.
|
|
Ach ta Polityka
|
|
Jan Hoffman -Unia Wolności - złożył wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolskiej : http://info.onet.pl/1049894,11,item.html Popieram!
|
|
Dla mnie oni są jacy są.
|
|
trudno żeby byli inni ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |