niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie wiem czy sie smiac czy plakac?? pomozcie

Buhhaha widzieliscie może na naszej „ukochanej” telewzji TV ŁOMŻA akcje jaka zaprezentowali chlopcy z niejakiej MLODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ czy jakos tak?? Zal mi chlopakow jak na nich patrze po prostu moim zdaniem powinno się eliminowac takich ludzi z polityki jeden z drugim zobaczyl gola babke na okladce czasopisma i się pdniecil zbytnio dla tych którzy nie sa zbytnio w temacie chce wspomniec iż owi”mlodociani politycy” sa zbulwersowaniJ tym iż na wystawie w kiosku ujrzeli czasopismo na okladce którego było widac cycki COS NIE DO POMYSLENIA BUHAHAH

tak apropo wedlug mnie powinno sie wybic wszystkich politykow kto jest za???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie wiem czy sie smiac czy plakac?? pomozcie

MLODZIEŻ WSZECHPOLSKA to najdziwniejsza młodziezowa organizacja jaką widziałem. Nawet schole koscielne maja mniej radykalne poglądy ;p

W pełni popieram ostatnie zdanie Agenta 22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy też zauważyliście, że w sejmie np. oni wystepują jako "poseł Ziemi Łomżyńskiej" czy niech nawet "poseł Podlasia" a przestrzegają dyscypliny partyjnej?????????????
To znaczy my ich tu wybieramu żeby reprezentowali nasze interesy a oni robią dobrze swoim koleżkom partyjnym nawet pokazując d... (...uzy język) własnym wyborcom!!!!
Bo do następnych wyborów i tak głupki zapomną. A nawet jak nie to koledzy partyjni i tak nie pozwolą zginąć.
_______________________________________-

... & vice versa!

Co byście nie pisali to w tym zascianku pod nazwa Łomza i tak wygrywa ZChN albo LPR albo jakies inne prawicowe warcholstwo!Jak patrze na ta MWP ich ogolone łby i sposób prezentacji to zywcem widze młodych faszystów z HJ .Brak tylko podniesionej reki w dobrze znanym gescie pozdrowienia gladiatorów.Szkoda tych chłopców bo przeciez w zaciszu toalet oglądają to co tak ostro krytykują.Skąd niby wiedzą ze to jest brzydkie?Tata powiedział?Czy ten pan w czarnej sukience?A moze boją sie ze ktos wykupi cały nakład i dla nich nie starczy?Podobno od masturbacji rosna włosy miedzy palcami a oni co raz spogladają w dól na swoje ręce.Włoski wyrosły?Pozdro!!

To raczej temat na forum polityczne.

ta cała młodzież wszechpolska to banda nazioli i nacjonalistów. raz jeden taki skin stał i rozdawał ulotki , do mnie też chciał podejsć ale jak zobaczył anarchie na moim plecaku to zrezygnował... hehe

Nie daleko pada jabłko od jabłoni, jaki szef tacy i podwładni.
Pozdrawiam.

Ach ta Polityka

Jan Hoffman -Unia Wolności - złożył wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolskiej :
http://info.onet.pl/1049894,11,item.html
Popieram!

Dla mnie oni są jacy są.

trudno żeby byli inni

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org