poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poszukuję....

Poszukuję właściciela takiego nr komórkowego: 500 320 641.Napisałam na tym forum dlatego iż potrzebuję pomocy ponieważ ów pani/pan który ma taki nr (w/w) na mój telefon wypisuje obleśne teksty i grozi mi przez tel że jak będą skąś wracała to mnie spotka i mi coś zrobi.Takie smsy dostaję od wczoraj.Nie znam tego nr a bynajmniej nie mam pojęcia kto mógłby robić mi takie swiństwo i chyba nie są to żarty.Boję się i nie chce żeby ktoś zrobił mi krzywdę bo mam dzieci i rodzinę.Dlatego zwracam się z proźbą do was (podpowiedział mi znajomy żeby tu napisać) zanim zwrócę się z tym na policję.Proszę napiszcie jeśli ktoś zna ten numer i mógłby mi powiedzieć kto to jest bo ja jestem za poważna(mam 32 lata)na takie "jaja" jeśli komus chodzi żeby mnie nastraszyć.Jeśli ktoś może mi pomóc to proszę tylko o poważne podpowiedzi a nie debilne!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poszukuję....

Lepiej od razu idź na policje. Bo jeszcze osoba mająca ten numer Cię zaskarży. A jeżeli jest to telefon w abonamencie to raz dwa człowieka znajdą :)

Kiedys ktos tez tak mial to poszedl do operatora pokazal sms:) i wszystko bylo jasne 14 latkowi sie nudzilo... Rodzice, grzywne, sad te sprawy:)

moze to pomyłka? moze tak naprawde ta osoba mysli ze pisze do kogos inego

;p

watpię żeby była to pomyłka bo ten ktos wiedział jak mam na imię i że pracuję w sklepie

Radzę Ci: idź z tym na policję. Może to być naprawdę jakiś bandzior albo zwykły gówniarz, któremu się nudzi, więc musi dostać nauczkę. Nie ma na co czekać.

jeśli to jest telefon na karte to nie sprawdzą kto jest właścicielem, moga go jednak namierzyć.

tak się kończą romansy :)

Jakie romansy dziewczyno ja mezatka jestem i na boki nie chodzę jak co ne którzy

Ja tez radze Ci z tym zgłosić się na policje,oni pomogą ci w rozwiązaniu tego problemu:)pozdrawiam życze pozytywnego i rychłego rozwiązania sprawy

na pilicje ;) biegiem!

jedyny prawdziwy jasio :}

Pomyśl
a może naraziłaś się komuś?
Ktoś ma do Ciebie jakiś problem? Czegoś zazdrosci itp.
Wiesz często się zdarza że jest to osoba nam znana.
Najlepiej (tak jak pisano wczesniej) idz na policję

Nie Pozdrawiam

Hej a ja na Twoim miejscu nie pisałabym tego na forum a tym bardziej nie podawala tej osoby numeru na forum tylko od razu poszła z tym na policje. Jesli robi sobie jaja to będzie miał nauczkę Życzę powodzenia....

malanowski i partnerzy tylko oni Ci pomogą :)

albo detektywi

Co wy z tą policją! Idz do straży miejskiej oni mają więcej wolnego czasu to sobie podzwonią pod ten numer i też jaj porobią.

A może wiecie czy w sieci orange może jest coś takiego że można wysłać smsa do nich oczywiście płatnego(w plusie kiedyś była taka opcja )i dowiedzieć się kogo to numer?A może ktoś z was miał też taki problem że nieznajomy z jakiegos nr robił sobie jaja strasząc drugą osobę??proszę o rzetelne wypowiedzi bez wygłupów!

takie rzeczy tylko w erze.

hee hehe akurat

Znają numer i mogą nawet interweniować jak gość ma abonament ale jak kupi kartę w kiosku to kto wie kto kupił? a ktoś odbiera wogóle telefony pod tym numerem???

Ewentualnie wrzuć w internecie parę anonsów erotycznych i podaj ten numer i klijent będzie miał sam zajęcie i problem z telefonem.

w salonie oranże Ci nie pomogą, bo oni sami sobie pomóc nie potrafią

w orange na pewno nie podadza własciciela nr chyba ze beda mieli zezwolenie od policji

I jak tam ? Dalej masz problem z tymi telefonami?
Czy NN dał sobie spokój?

Nie Pozdrawiam

http://tnij.org/sexywoman

i wszystko jasne

El cóndor pasa

a może to ktoś z polityków pomylił numer

http://www.youtube.com/watch?v=5s8r9TU1xTk&feature=related

może rozpoznasz któregoś ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org