Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry okulisyta |
Wita, szukam dobrego okulisty w Łomży, który dobiera soczewki i również bada pod kątem okularów. Prosiłabym o numer tel :) z góry dzięki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry okulisyta |
Ja się również przyłączam do pytania czy w Łomży jest szansa na operacje (udaną) zeza u dorosłych czy innych poważnych wad , czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenie z takimi zabiegami w naszym szpitalu ?
|
|
nie ma!!! np. na Dmowskiego nawet tylka nie ruszy!!!!!!!!!! jakbym widziala BOGDANOWA (byla taka) bagrmosen
|
|
Witam polecam okulistę z Białegostoku Pan Sobolewski 604616234, naprawdę konkretny bada dokładnie nawet ok1 -1,5 schodzi na badaniu, robi korekty laserowo ja sama jestem po korekcie wzroku i nie narzekam, a w Łomży faktycznie nie znam żadnego konkretnego leakrza
|
|
hailna nie krzycz !! sam nie lubię tego rodzaju pytań ale zdrowie to poważna sprawa, rozumiem wytykanie ze się komuś nie chce jeśli chodzi o sklep ale tutaj istotne są doświadczenia innych pomógł nie pomógł a nie kilka złotych różnicy, szczególnie ze lekarzy jak "psów" i każdy najlepszy do brania pieniędzy ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |