Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dj na Sylwestra |
Witam. Poszukuje osoby, która zagrała by w Sylwestra dla grona około 50 osób w przedziale wiekowym ~30-45 lat. Nie musi to być profesjonalny Dj ze sprzętem, może grać nawet z komputera. Istotne dla mnie jest aby potrafił dostosować repertuar muzyczny oraz rozkręcić zabawę. - Jest to oczywiście praca tak więc wynagrodzenie również przewidziane. Można zaproponować własną cenę oraz napisać czy posiada się własny sprzęt muzyczny. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany proszę o zgłoszenie się na adres: dj@mp3.pl Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dj na Sylwestra |
mam sprzet ,1200 zł za noc
|
|
Dziękuje jasiu za zgłoszenie, jednak nie jest to komercyjna impreza żeby potrzebować, aż tak profesjonalnego cenowo Dj na imprezę dla znajomych. Zgłosiły się osoby z tańszą propozycją. Jeżeli ktoś byłby jeszcze zainteresowany proszę o zgłoszenie się na adres: dj@mp3.pl Pozdrawiam
|
|
Przyłączam się do tematu Klub Forteca poszukuje dj-ów nie tylko na sylwestra możliwość stałej współpracy kontakt na email info@twierdzalomza.pl lub osobiście w Twierdzy Łomża fort 2
|
|
wypozyczam sprzet naglosnienie jak i oswietlenie 660669766 ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
wypozyczam sprzet naglosnienie jak i oswietlenie 660669766 ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
polecam tego pana fajna muza fajna zabawa 508-977-399
|
|
|