Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DEBILIZM w łomży;) |
świetnym przykładem debilizmu w łomży jest nowo postawiony billboard na łące przy ul.Przykoszarowej , koło kościoła Bożego Ciała. Panowie postawili billbord wielkości 2 metry na 4 metry centralnie na przeciwko okien bloku.także każdy przejeżdżający samochód - potencjalny klient reklam na nich umieszczonych - nie widzi szyldów, za to mieszkańcy bloku codziennie TAK, gratuluję inteligencji!!! no chyba że to do nich jako odbiorów skierowany jest wielki szyld. zna ktoś bardziej debilne pomysły w łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DEBILIZM w łomży;) |
No ja bym podał przykład kompletnej głupoty, ale zaraz politpoprawni idioci (właśnie ci, którzy przez swoich pupilów nazywani są dziwkami w innym temacie) znów podnieśliby raban.
|
|
Ronda, ilość biedronek,postawa władz miasta... przykładów można było by mnożyć i mnożyć...
|
|
Jacy mieszkańcy takie miasto.
|
|
Wiesz realista a może oni są dziwkami skoro nie protestują ,w końcu zawód jak każdy inny,he....
|
|
spoldzielnia mieszkaniowa jednosc w lomzy buduje bloki ale bez miejsc do parkowania to jak to nazwac
|
|
Debilizm w Łomży to to, że nie ma gdzie wyjść na piwo!!!! Pod Koniami-zamkniete!!! Tcheslav Pub-zamknięte!!! Pod Papugami-zamknięte!!!! DEBILIZM!!!! No bo gdzie iśc?
|
|
zbyszek-kieliszek zgadzam się z Tobą w 100%, polać chłopakowi
|
|
Brak pieniedzy (zero)dla najbiedniejszych Łomżan.-to jest największa głupota.
|
|
idź do Łomżynianki :) jak bedzie zamkniete to kup w sklepie u żyda sobie 20 browarków i opij z 3 koleszkami przy meczyku . ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
Masakra to jest na tym forum... Ludzie zastanówcie sie co piszecie , Biedronki ... jest wolny rynek Brakuje barów - otwórz swój ! Najwyższy czas...
|
|
jest tych debilizmów dużo więcej, ale w tej chwili do głowy przychodzą mi trzy: 1. ustawiczne tłumy pod stokrotką (oczywiscie najdebilniejszych spotkacie na "nocnych promocjach"; miasto puste, miasto konsumpcyjne, zmanipulowane) 2. ścisk aut pod kościołami (dystans > 100m wymaga samochodu, a w kościele banda otyłych.. :/ ) 3. nasz prezydent zaliczył drugą kadencję (no comment)
|
|
na piwo nie masz gdzie iść ?? -hatrick -777 -łomżynianka -Centrum -nowo otwarty klub nad rzyminką nazwy nie znam - 54 I jeszcze sporo by sie znalazło małych barów a w weekendy dużo więcej :)
|
|
Narzekacie na ilosc biedronek? Polecam wystawic tylki poza nasze miasto i zobaczyc, ze daleko nam do lidera pod tym wzgledem :P.
|
|
777 małolaci przychodzą i burdel ogulnie robia
|
|
nie,tak a skąd Ty jesteś że piszesz "Łomżan" ? Ja np. jestem łomżyniakiem, a nie jakimś "łomżanem" czy innym "łomżynianem". ________ Malachit
|
|
łomżynianinem :) wszystkie 3 formy są poprawne.
|
|
Dzielnica Rembelin a ty pewnie z osiedla przybyszu???
|
|
Rembelin to te szare szeregówki co straszą jak się jedzie przez Wojska Polskiego ?
|
|
...dzielnica... i kto tu przybysz... ________ Malachit
|
|
Debilizm? Hm, jak dojadą (odpukać) wozy strażackie na ul. Długą czy też Dworną w podwórko skoro Długa jest wyłożona kostką, są tam ławeczki, donice z kwiatami, wreszcie fontanna... Innej możliwości dojazdu tam nie ma, bo bramy od strony Dwornej i Krótkiej są za niskie. Siedzę na brzegu świata, macham nogami.
|
|
Jest dojazd. Od tyłu. ________ Malachit
|
|
Łomża składa się z czterech zwyczajowych dzielnic, które dzielą się na 15 osiedli. Stare Miasto - najstarsza część miasta, w której znajduje się wiele zabytków architektury oraz dwa parki miejskie. Ma również tu swoje miejsce większość łomżyńskich urzędów oraz stadion ŁKS-u. W skład Starego Miasta wchodzi Starówka, REMBELIN, Os. Monte Cassino oraz nowe osiedla powstałe w miejscu wsi Pociejewo, czyli Os. Skarpa i Os. Pociejewo.
|
|
Nawet pajace nie wiecie gdzie jest rembelin,ha............Przyjezdni dlatego przyjezdni bronią przyjezdnych nie znając nawet miasta w którym zamieszkali,wstyd i żenada...
|
|
Rembelin-(dziś część miasta od ul. Zjazd w kierunku ul. Stacha Konwy) ,Piękna,Wiejska,Nadnarwiańska............
|
|
Przyjezdny - dodam jeszcze że Rembelin jest jedną z najstarszych dzielnic.
|
|
Co przyjezny Malachicie chciałes zabłysnąć -najpierw że złą nazwą określam mieszkanców Łomży(o czym nie miałes zielonego pojęcia),a teraz tym że ktoś napisał błędnie (zresztą on się zapytał a nie stwierdził)-gdzie jest Rembelin. Nie wyszło chciałes pokazać co to nie ty a tu lipa,człowieku................
|
|
I własnie ten przykład ludzi którzy gó@#$wiedzą a chcą dogryżc innym jest przykładem Debilizmu P.przyjezny Malachicie.
|
|
ja tez jestem z Rembelina i popieram kolegę
|
|
i ja jestem z Rembelina...wiec tez popieram i nie obrazac mi tu mojego osiedla...
|
|
Autor: nie,tak (---.lom.netster.pl) Data: 14-11-09 06:05 Przyjezdny - dodam jeszcze że Rembelin jest jedną z najstarszych dzielnic. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dzielnica która do dziś posiada sołtysa. Ot duma i wizytówka Łomzy . Najstarsza ? Chyba wiocha w całym mieście . :):):):)
|
|
Rembelin - jedna z najstarszych DZIELNIC w Łomży. Pozdrawiam wszystkich znajomych łomżyniaków z tej DZIELNICY. Wracając do tematu. Łomżyńskich paradoksów jest, podejrzewam, bardzo dużo. Tak na szybko przychodzi mi jeden znany - ścieżka rowerowa "do nikąd" na Szosie Zambrowskiej. :) _________________________________________________________
|
|
Rembelin jest zajebisty,pamietam jak to za dawnych czasow w pilke najlepiej gralismy w Lomzy ...wygrywalismy turnieje hehe... teraz wszyscy powyjezdzali ;/ ... ale i tak powroca...
|
|
zbyszek-kieliszek savana kolo zyda jest otwarta ul konsytucji dobre piwko sprzedaja wpadnij kiedy
|
|
powierdzam rembelin najlepszy.tesknie za tymi czasami kiedy tam mieszkalem.pozdrawiam ludzi z tamtad.
|
|
oj kiedyś się mieszkało na wiejskiej............
|
|
przeciez w tym miescie debilizm rzuca sie w oczy,jak tylko wjezdzasz , dlatego go opuscilam:)
|
|
największy debilizm to mieć na forum nik KALAREPA
|
|
to juz slyszalam, i mnie odraza, niemile wspomnienia
|