Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wesele |
Jaką sale polecacie na Wesele? mi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wesele |
Jakie zdanie macie na temat Rysia?jakie mają tam jedzenie ? mi
|
|
w rysiu bylam na weselu dwa razy i zawsze podawali zimne dania. nie podoba sie tam wielu ludziom. mi sie bardzo podoba sama w kisielnicy u Panstwa Staniorskich
|
|
Nie orientujesz sie ile biora tam za osobę?????????i masz jakies tam namiery??pozdrawiam mi
|
|
ja mialam tam swoje wesele rok temu. brali wtedy 100 za osobe. w tym roku chyba 120 albo 140
|
|
Jeżeli osobiście miałbym komuś polecać salę weselną to byłaby to sala Pod Topolami ( ta mniejsza z kominkiem bo na drugiej nie byłem, dobre jedzonko i fajny klimacik ) oraz sala weselna w Wiźnie ( dobre jedzonko, fajny klimacik i obsługa w strojach kasztelanek-nów :)
|
|
A czy ktoś był na weselu w Chaberku?chodzi mi o dobrą sale i dobre jedzeniei jakiś hotel ,,,w maju biorę ślub mi
|
|
Sale w Rysiu odradzam, jedzenie nie dobre i wystrój czasem nie można juz na jego temat dyskutowac, a zmienic jedynie na własny koszt :/ W Chaberku, jedzenie i sala dobre - polecam, również polecam FADOM i jak najbardziej pod Topolami!!
|
|
Proszę o jakieś namiary.... mi
|
|
Sala Bankietowa (p. Staniórscy) Kisielnica 2B 508 220 280 086 219 19 66 www.swojskakuchnia.pl Najlepiej trzeba rozmawiać z P. Barbara Staniórską
|
|
oki dziękuje bardzo a nie orientijesz sie czy maja tez noclegi??????? mi
|
|
A w ŁOMŻY jaką sale polecacie ?Co byście wzili zespół czy dj-a?kogo polecacie????????proszę o opinie..pozdrawiam mi
|
|
maja noclegi napewno
|
|
Dziekuje napewno sie skontaktuje mi
|
|
proponuje zespół BOSS Marcin - 606 372 103 Michał - 507 045 222 Zespół jest napawdę SUUUUPER!!
|
|
A czy ktoś byłu Staniórskich w Piątnicy?jakie macie zdanie o jedzeniu i sali? mi
|
|
A czy ktoś byłu Staniórskich w Piątnicy?jakie macie zdanie o jedzeniu i sali? mi
|
|
sala super,jadło dobre i obsługa fajna-polecam Staniórskich
|
|
Chyba w kisielnicy:)Ja polecam kardiologa:)
|
|
u mnie we wrześniu grał świetny zespół,który wspaniale bawił moich gości,a zabawy oczepinowe mają kulturalne i nietuzinkowe,goście byli zachwyceni,ale mam do nich tylko nr.tel.0-668130444
|
|
Zdecydowanie zespol polecam, a nie DJ, ale kwestia gustu i polecam zespol MODEL :)
|
|
jacekstudio.vel.pl poczytaj sobie o tym w zakładce DJ czy zespół Pozdrawiam Mateusz.
|
|
8
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |