Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kamerzysta na wesele?? |
Kto waszym zdaniem jest godny polecenia?? dziekuje i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kamerzysta na wesele?? |
Stefan Dorobisz krecil moje wesele i jestem zachwycona!!! 660 317 409 Dobor piosenek, montarz i pomyslowosc ma niepowtarzalna. U nas nakrecil fajnie wstep, na ktorym spacerujemy po polach a wplatane sa scenki z zakopanego i kazdy myslal, ze krecilismy to w gorach. Na prawde polecam
|
|
potwierdzam, Stefan jest dobry.
|
|
Adam Kamiński i jego żona Magda godne polecenia, kręcili moje wesele, bardzo fajnie :)
|
|
Jeżeli on jest dobry.... to na prawdę chyba niema kogo polecać... Mojej koleżance spartolił nagranie... To już sam robię leprze filmy, a filmuje amatorko... http://www.youtube.com/watch?v=l8TmHc4kgOA Pozdrawiam i poszukaj naprawdę kogoś konkretnego... Bo nie sztuko jest wywalić kasę, (Dorobisz nie polecam) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
p. Lukowski profesjonalista w kazdym calu
|
|
Popieram Państwo Kamińscy pierwsza klasa :) Podejście również pefekcyjne!!
|
|
Polecam Pawła Jankowskiego HQ Studio www.hqstudio.pl . Uważany jest za jednego z najlepszych w kraju...
|
|
p. Zalewski dobrze kreci, tylko czy ma jakies terminy wolne, gdyz znajomi pol roku wczesniej musieli sobie u niego termin zaklepac
|
|
Polecam Pana Pawła Duchnowskiego http://hdstudio.eu.interia.pl/index.html (strona dawno nieaktualizowana) . Widziałem kilka jego prac i muszę przyznać, że robi to naprawdę profesionalnie. Z tego co wiem, to otrzymał nawet kilka nagród w tym zagranicznych. Jako jeden z nielicznych posiada profesjonalną kamerę telewizyjną HDV firmy CANON. Oto kilka jego teledysków weselnych, które znalazłem w sieci: http://www.youtube.com/watch?v=L7gBqTjZugU http://www.youtube.com/watch?v=7eKXyoGsgEY Myślę, że naprawde warto skorzystać z jego usług. O ile mi wiadomo ceny za wesela nie są wygórowane, tym bardziej, że nagrania są w rozdzielczości Full HD. Indy
|
|
Indy500 a konto założyłeś specjalnie po to, aby się zareklamować ???
|
|
sz4k4l objechac kogos dla wlasnej autopromocji nie jest trudno. Jesli chodzi o Pana Dorobisza to akurat jestes w bledzie, bo ani drogo nie bierze ani nie partoli sprawy, co moze tyczyc sie akurat ciebie bo jakos nikt cie nie poleca tylko sam sie reklamujesz. O Panu stefanie juz kiedy byl temat na tym forum i tak sie sklada, ze sporo osob go chwali. wiec jak chcesz autopromocji to prosze bardzo ale nie kosztem innych osob z tej branzy, bo ja akurat jestem zadowolona z jego uslug i komentarze tego typu zachowaj dla siebie i dla swojej nieskromnej osoby
|
|
za flaszkę filmuje komórką, polecam
|
|
HQ Studio www.hqstudio.pl
|
|
Kamiński Studio-Magdalena Kamińska. Siedzę na brzegu świata, macham nogami.
|
|
O z tym pytaniem to do Gosi I. Ona najlepiej zorientowana. Wszelkie pytania dot. ślubów , wesel itp; udziela nasza ekspert Gosia I. Nie Pozdrawiam
|
|
polecam ANDRZEJA KULISIA
|
|
Artur Kalinowski - pełen profesjonalizm, polecam z czystym sumieniem
|
|
Ja tylko powiem ze nie polecm pana z "Syrenki" okolice Dworca.
|
|
prokadr studio z białego są zajebiści znają się na rzeczy a odradzam pewnego pana z Ostrołęki Arkadiusza P. szok strata kasy firma nie rzetelna
|
|
:)
|
|
Pisałam w innym wątku już, ale powtórzę bo warto - PANI MAGDA KAMIŃSKA - POLECAM :)
|
|
Może coś w tym stylu http://www.youtube.com/watch?v=1Cs4wk7PSbg&feature=channel
|
|
Bardzo fajne pomysły na wideo z wesela ma Aeonbrand - kamerzysta Zakopane. Jak się komuś marzy fantastyczny plener w Zakopanem to szczególnie polecam!
|
|
p.Kamińscy
|
|
Kamerzysta na wesele musi być najlepszy, aby pięknie przedstawić wszystkie nasze emocje. Nie ma innej opcji! Myślę, że dobrego kamerzystę możecie znaleźć na stronie filmowanie-wesel.pl. Są tam dostępne oferty z całej Polski, więc któryś kamerzysta przyciągnie Waszą uwagę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |