czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
platforma cyfrowa???

jaką telewizję satelitarną wybrać i gdzie najlepiejj kupić ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: platforma cyfrowa???

Cyfrowy Polsat, na placu niepodległości.

cyfrowy polsat na starym rynku pod filarami.jedyny punkt gdzie montaz masz gratis.polecam.sama ostatnio z niego korzystalam.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Najlepsza jakość jest na N i Cyfra+ ,Polsat cienizna no chyba że kupisz swój dekoder za 800 zł to będzie trochę lepiej.Ogólnie zależy co chcesz oglądać, sprawdź które kanały ciebie interesują i porównaj ofertę,każdy lubi co innego.Z tego co widzę górne odpowiedzi to reklama więc nie warto brać ich pod uwagę.

zadna reklama.przynajmniej z mojej strony.poza tym cyfra jest tylko o tyle lepsza od polsatu ze posiada canal+ i niczym wiecej.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Posiadam N od dwóch lat i jest Ok .Stawiam zawsze na jakość przekazu HD .
Czekam teraz na zamówiony najnowszy hit n-box rekorder 3D TURBO .Polecam .

W N chyba wychodzi najwięcej kanałów HD

w nowej promocji najniższa opcja to 48 zł za wszystkie pakiety w tym 10 kanałów HD , i umowa na 13 miesięcy i dwa fakty przemawiają do mnie najbardziej, Precz z umowami długoterminowymi !

48 x 13 miesięcy = 624 zl + cena recordera 48 zł

Tak jak pisze ernes , w wyższych pakietach cenach masz to samo + Turbonagrywarkka z dyskiem 500GB, w której narazie kuleje soft i ludzie narzekają,

więc nie wiem czy jest sens doplacac i wiazac sie na dluższy czas, porównaj z innymi platformami ile tam zaplaciszz za cala umowę i ile kanałów HD bo inne są mało istotne , jest to samo

Posiadam wszystkie 3 platformy więc mogę porównać to tak:

1.N- gdy stawisz na jakość i nowoczesność jak w ofercie programowej i technicznej dekodera. NR 1!

2. Cyfra to przede wszystkim piłka nożna i canal +

3 Polsat to dla mało wymagających. Choś na pewno atutem jest Piłka siatkowa i F1

dzis bawilem sie nowym Turbodekoderem z N -- oprogramowanie i funkcjonalnosc po prostu powala, jak w nowoczesnych telefonach komkórkowych, nie to co w dekoderach polsatu i cyfry tam jeszcze PRL i wszystko kanciaste

cyfrowy polsat jest dla emerytów, 90% użytkowników CP to osoby po 50-tym roku życia i 70% zamieszkałych w małych miasteczkach i wioski

który to turbodekoder? czy do tej oferty na 13mcy też jest?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org