Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdyby go nie ścigali to by bezpiecznie dojechał do domu |
Tak pół żartem pół serio oczywiście. Koleś był tak pijany, że zabrakło skali na alkomacie. Wwalił się na płot... jak zaczął uciekać od policji ;) Swoją drogą, na zdjęciu widać, że koleś był w dresiku... no a samochód BMW. Ale to tylko stereotypy ;) Co sądzicie o tej całej sytuacji? Jak myślicie - dojechałby do domu, gdyby nikt go nie ścigał? :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdyby go nie ścigali to by bezpiecznie dojechał do domu |
Do takich przygłupów Policja powinna strzelać - nie byłoby durnych problemów (jakby nie ścigali to byłoby fajnie). Ustrzeliliby skurwiela i nie stanowiłby zagrożenia dla siebie i dla innych. Faktem jest, że znaczna część miłośników BMW to gówniarze, mający prawo i innych uczestników ruchu w dupie (nie wspomne już jaka to mniejszość narodowa w Łomży lubi czarne BMW).
|
|
jak ja niecierpie marki BMW Kojarzy mi sie wlasnie z takimi drechami albo czeczenami, tymi biedaczkami, ktorrzy nie maja pracy i co jesc, ale na BMW to ich ***** stac!!!
|
|
Tylko że ten akurat nie należy do tej mniejszości narodowej. To jeden z tobie podobnych ziomów.
|
|
B - Bryka M - Młodego W - Wieśniaka Mi też ta marka źle się kojarzy.
|
|
Zal mi ludzi, którzy kierują się stereotypami, bez względu na markę samochodu jak trzeba np dojechać na jakiś trening to nikt nie ubierze się w garnitur, bo akurat jedzie mercedesem..po prostu ludzie są wyczuleni i zwracają uwagę jak zobaczą jakiegoś dresa w bmw albo odpicowaną blondynę..a to, że są to stosunkowo tanie auta mające w miarę sportowy wygląd to inna bajka, wiochę można zrobić z każdego samochodu doczepiając 'stylowe inaczej' spojlery, tandetne nalepki czy jakieś niby chromowane listewki, wycieraczki i inne pierdółki.. PS. żeby nie posądzić mnie o brak obiektywizmu zaznaczę, że nie jeżdżę samochodem tej marki A wypowiadając się w temacie: moim zdaniem osobom kierujacym pod wpływem alkoholu powinno się dożywotnio zabierać prawo jazdy bez względu czy zdarzyło się to po raz pierwszy, należy tępić takich kierowców i stosować jak najwyższe kary, od tego są taksówki i znajomi, żeby w razie niedyspozycji korzystać z ich usług bądź poprosić o przysługę.
|
|
Konkluzja taka z tego, że właśnie dlatego wieśniaki kupują BMW bo są to w miarę tanie auta o sportowym wyglądze i z tylnym napędem. Dresik chce mieć tanie sportowe auto i dlatego kupuje BMW. Poza tym BMW ma wśród gówniarstwa opinię "samochodu mafii", gówniarze próbują udawać gangsterów i dlatego kupują BMW. Wieśniak - to stan umysłu a nie człowiek mieszkający poza miastem.
|
|
BMW - dla mnie gówno paskudne samochody oprócz jednego :) ale na tego dzieci gminy nie stać
|
|
Drażnią mnie BMW ,ale nie dlatego ,że "dresy w nich śmigają" tylko po prostu są brzydkie.Oczywiście te starsze modele.Jeśli chodzi o stereotypy to znam wielu miłośników tej marki.I wbrew pozorom nie są to ludzie w młodym wieku. Jeśli chodzi o jazdę po pijanemu.Sam nigdy nie miałem okazji i wierze ,że nie będę miał.Lecz zdarzyło mi się jechać jako pasażer z pijanym kierowcą. Oczywiście powinno się takich ludzi karać nawet dożywotnim zakazem. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Hehe a ja bym się śmiał jak by ten "nawalony" koleś uciekł jeszcze policji bo przecież naszą policję na wszystko stać. Nawet żeby rozwalić dwa motory w tym samym czasie ;)
|
|
Jakby go nie zatrzymali, to by dojechał do domu - uprzednio kogoś zabijając. A policja powinna mieć prawo i obowiązek takich gości na miejscu odstrzelić jak wściekłego psa.
|
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7236567,W_alkotescie_skonczyla_sie_skala___.html znowu bmw
|
|
uwazam ze dojechal by do domu jesli policja by go nie scigala ... jesli zabil by jakiegos pieszego po drodze to juz tylko wina tego ze nie mial odblaskowej kamizelki...ten pieszy oczywiscie Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
Racja .Tamten recydywista który przedwczoraj rozjechał 5 osób wracających z kościoła też by do domu dojechał gdyby mu pod samochód nie weszli. Dożywotnio zabrane prawojazdy,konfiskata mienia i 15 lat w szpitalu psychiatrycznym. Jedyna kara dla takich debilów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |