Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szycie sukienki na studniówke |
Interesuje mnie cena usługi krawieckiej uszycia sukienki na studniówke i ewentualnie namiary na krawcowe godne polecenia. Z góry dziekuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szycie sukienki na studniówke |
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=1284 El cóndor pasa
|
|
żałosny jesteś
|
|
A jaki masz rozmiar? Bo ja mam sukienkę na sprzedaż (a w zasadzie moja dziewczyna ma).
|
|
moja krawcowa za uszycie bierze od 60zł w górę w zależności od fasonu, ilości pracy przy kreacji itp. namiary moge przesłać ma meila, ale to nie w łomży tylko okolice Miastkowa. ja szyje u niej już ładnych kilka lat i zazwyczaj jestem bardzo zadowolona, Ela ma około 30 lat i jest bardzo elastyczna i pomocna :)
|
|
koszt uszycia to ok. 100zl plus cena za material. Ja szylam u Wieslawy Romanowskiej nr domowy: 862169006
|
|
polecam b.dobrą krawcową, ma zakład na przeciwko kubisia. Polecam na prawdę warto się przejść i popytać o info jakie Ci są potrzebne.
|
|
ja mam piekna sukienke dluga czerwono z brylancikami ,a druga zlota z bronzem rozm 36 polecam wysle zdj na emaila jakbys byla zainteresowana
|
|
Rowniez Maam do sprzedania sliczna czarna dluga suknie Mark&spencer rozmiar 36
|
|
Sprzedam tanio 3 sukienki idealne na studniówkę: - czarno-biały gorset z cekinów, spódnica czarna długa z oddzielnym kołem rozmiar 40 - brzoskwiniowy gorset, szal, spódnica, tiul wraz z kołem, rozmiar 38 - sukienka hiszpanka czarno-czerwona, krótszy przód, wydłużony falbaniasty tył, materiał elastyczny, rozmiar 38-40 Założone tylko raz! Zdjęcia wyślę na email, gg: 2906556
|
|
|
|
http://www.dworzanka.friko.pl/model1.html#200 model z gorsetem czarno-białym
|
|
Witam, jeśli nadal jest możliwość na uzyskanie kontaktu do Pani Elżbiety, bardzo proszę o namiar
|
|
studniówka trwa z 8 godzin które zlecą jak w 2ie.Po co szyć sukienkę na taką impreze?
|
|
Bo jest raz w życiu ? Chyba że ktoś później Cię zaprosi ;] Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
JA NA TWOIM MIEJSCU BYM POSZŁA DO SKLEPU MAGNAT OBOK KATEDRY SZEROKI WYBÓR SUKNI RABACIK ZAWSZE MOŻNA DOSTAĆ I KRAWCOWE NA MIEJSCU PRZERÓBKI SĄ ZA DARMO A SUKNIE GOTOWĄ ODBIERASZ TEGO SAMEGO DNIA LUB DRUGI
|
|
Mało masz gotowych, bardzo ładnych kiecek? Popatrz tutaj - http://www.navona.pl Pewnie, że nie jest wcale łatwo wybrać sukienkę internetowo, ale zawsze tak wyjdzie taniej i wybór dużo większy. Coś będzie nie tak, to zawsze można przecież zwrócić, co nie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |