Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skradziono |
Wczoraj wieczorem (ul. Spokojnej) skradziono mi plecak z zeszytami i kluczami. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt 662143125, lub email. Z góry dziękuję ! ŻyCiE jEsT jAk PaPiEr, SzArE dŁuGiE i DoDuPy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skradziono |
nie wiedziales, ze zlodziej jest najuczciwsza osoba na swiecie?
|
|
(...) skradziono mi plecak (...) uczciwego znalazcę (...). IQ<50. Szczyt inteligencji chłopie. Ale brawo bo chociaż mi humor poprawiłeś:)
|
|
I co w tym dziwnego? Złodziej wyciągnął to, co wartościowe a resztę wywalił. Tak jest zazwyczaj.
|
|
Chodzi mi głownie o plecak może ktoś coś widział może rzuciło mu sie w oczy.. no nie wiem moze ktoś coś słyszał. Skradziono mi wiecej ale głównie zależy mi na tym plecaku i kluczach. Czekam na informacje, pozdrawiam ŻyCiE jEsT jAk PaPiEr, SzArE dŁuGiE i DoDuPy
|
|
nie aktualne plecak został znaleziony ŻyCiE jEsT jAk PaPiEr, SzArE dŁuGiE i DoDuPy
|
|
To skradziono czy zgubiłeś??? Bo już nie wiem ;) A może jakaś nagroda by się zdała?
|
|
Firma ulica masz tu całokształt !!
|
|
Za nagrode moge Ci oddac swój plecak,klucze dorobisz a i jakieś zeszyty dla ciebie znajde hehhe.Ej dobra looozik ja tylko zartowałem:):):) szymek
|
|
A nie przeczytałem do końca i widzisz jak to ojej,a Ty pewnie po pijaku żeś go w innym pokoju zostawił,a potem ratunku i całą łomże na nogi stawiasz żeby go szukac,oj michał93g chłopie nie pij tyle:)Ach ta młodziez szymek
|
|
Plecak Michałek znalazł za łóżkiem - jak mama kazała pokój posprzątać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |