czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skradziono

Wczoraj wieczorem (ul. Spokojnej) skradziono mi plecak z zeszytami i kluczami. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt 662143125, lub email.
Z góry dziękuję !

ŻyCiE jEsT jAk PaPiEr, SzArE dŁuGiE i DoDuPy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skradziono

nie wiedziales, ze zlodziej jest najuczciwsza osoba na swiecie?

(...) skradziono mi plecak (...) uczciwego znalazcę (...). IQ<50. Szczyt inteligencji chłopie. Ale brawo bo chociaż mi humor poprawiłeś:)

I co w tym dziwnego? Złodziej wyciągnął to, co wartościowe a resztę wywalił. Tak jest zazwyczaj.

Chodzi mi głownie o plecak może ktoś coś widział może rzuciło mu sie w oczy.. no nie wiem moze ktoś coś słyszał. Skradziono mi wiecej ale głównie zależy mi na tym plecaku i kluczach. Czekam na informacje, pozdrawiam

nie aktualne plecak został znaleziony

To skradziono czy zgubiłeś??? Bo już nie wiem ;) A może jakaś nagroda by się zdała?

Firma ulica masz tu całokształt !!

Za nagrode moge Ci oddac swój plecak,klucze dorobisz a i jakieś zeszyty dla ciebie znajde hehhe.Ej dobra looozik ja tylko zartowałem:):):)

szymek

A nie przeczytałem do końca i widzisz jak to ojej,a Ty pewnie po pijaku żeś go w innym pokoju zostawił,a potem ratunku i całą łomże na nogi stawiasz żeby go szukac,oj michał93g chłopie nie pij tyle:)Ach ta młodziez

szymek

Plecak Michałek znalazł za łóżkiem - jak mama kazała pokój posprzątać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org