poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kosmetyczka

gdzie w łomży można zrobić ładny i tani makijaż??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kosmetyczka

W Ameli w Hotelu Polonez koszt około 50 - 60 zł lub u p. Kasi Serafińskiej, ale już drożej trochę :)

w domu ;)

tani i ładny bububhhhheeeeee

www.km-makeup.blogspot.com

poczta123 nie zawsze tani idzie w parze z fuszera jakie odwalaja niektore salony!!! mysle,ze warto poszukac jakiejs dziewczyny ktora w domu zrobi taniej,nie znaczy gorzej!!!

polecam pewną Panią z ktora myslę że bez problemu sie dogadzasz jeśli chodzi o cene i itd..(a dla jasności jeszcze...nie musisz sie obawiac bo pracuje w sal.kosm.)...zna sie naprawdę na tym co robi...wiem bo korzystałam z jej usług...z tymże tel.gdzies posialam i tylko gg mi zostało ;p 3957222.
pozdr.:

www.km-makeup.blogspot.com - delikatnie mówiąc tragedia
gg.5484962 odezwij się jeśli chcesz tani i ładny makijaż, podam Ci namiary na 2 kobiety znające się na rzeczy. Pozdrawiam

Polecam Martę Dąbkowską-swietna kosmetyczka sprawdzona pod każdym wzgledem:)Ma własny gabinet kosmetyczny mieszczący się przy ulicy Długiej-prawie na przeciwko Banku Millenium-troszkę ciężko znaleźć-ale jak dokładnie rozejrzysz się to napewno znajdziesz.
Pozdrawiam i życzę zadowolenia.
P.S.Ja zawsze wychodzę od niej wniebowzięta:):):D

Ewa Drwięga salon kosmetyczny Cosmeo na kazańskiej-bardzo ładnie maluje.

To ma być makijaż????? tragedia, przecierz ta dziewczyna oszpeca a nie maluje. Nie potrafi wogóle wydobyć piękna z oka.
Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia.

Masakra... nie dość, że widać różnice w kolorze podkładu na tych twarzach, to jeszcze pani chyba nie wie, że istnieją konturówki do ust... tragedia

'cz. 3 Moniczka' bije wszystkie nieudane makijaże jakie do tej pory widziałam.

Dobrze, że link do tej strony jest wklejony na forum. Trzeba wiedzieć, kogo omijać z daleka.

Kasia Serafińska robi makijaż, za który trzeba trochę zapłacić, ale masz pewność, że zrobiony jest profesjonalnie. Robiłam makijaż u kilku łomżyńskich kosmetyczek/makijażystek i ten wykonany przez Panią Kasię był najlepszy. I wcale nie najdroższy.

Jeśli idę do fryzjerki patrzę co ma na głowie, wiem wtedy czego można się spodziewać tak samo jest z kosmetyczką.

WIATAM!!

Już nie musicie Drogie Panie jeździć do Białegostoku, Warszawy na zabieg przedłużania i zagęszczania włosów. Zapraszam Serdecznie do Nowego Salonu Urody " Long Hair" w Łomży przy ul. Mazowieckiej 1 lok 28 !! Przedłużanie Włosów już od 199 zł

tel. 796 57-37-03

Ponadto Wszystkie usługi fryzjerskie, kosmetyczne....

wiecie dziewczyny wszystko jest rzecza gustu
ja np bylam jakis czas temu na makijazu u Pani serafińskiej i strasznie mi sie nie podobalo wygladalam jak panda ( to jest moje zdanie)
i slyszalam kilka podobnych glosow od kolezanek
co do www.km-makeup.blogspot.com to bylam na weselu na ktorym bylo kilka dziewczyn ktore robily makijaze u tej dziewczyny i bardzo mi sie podobalo
fakt zdjecia nie udane ale widac ze aparat ma do d.......
zwykly aparat nie odda prawdziwego makijazu a widac ze te zdjecia nie sa obrabiane jedynie wklejony link a co niektorzy dysponuja lepszym sprzetem
ta dziewczyna jest na starcie lubi widocznie to co robi
ja sama wybieram sie do niej przy najblizszym zobacze jak bedzie i wam napisze

www.km-makeup.blogspot.com to czysta porażka i to nie chodzi o zdjęcia na jakich prezentuje swoje "dzieła". Są zbliżenia gdzie widać rażące niedociągnięcia. Samo to że się lubi co się robi nie znaczy że robi się do dobrze.
Pani Kasia Serafińska robi świetne, mocne i dobrze dopracowane makijaże. Nie boi się łączyć kolorów i podkreślać mocnych atutów urody. Jeżeli ktoś chce niewidoczny makijaż to najlepiej niech się sam wymaże fluidem i po co iść do wizażystki. Zresztą co tu będę pisać proszę spróbować umówić się w sezonie na makijaż do pani Kasi a zobaczycie że jednak większość pań jest zadowolonych z wizyty w salonie.

Dokładnie. Gdyby makijaże pani Kasi się nie podobały, nie byłoby takiego zainteresowania i to nie tylko w sezonie.
Ja panią Kasię polecam z czystym sercem.

idz idz Medeleine!!!!!!

freya, czy powinnam to odebrać jako swojego rodzaju złośliwość?

myśl co cchesz i jak chcesz
no me interesa

...jeszcze mam pytanie do "niezadowolonych" ... jak wygląda makijaż a'la panda ;) ? Pierwszy raz spotkałam się z tym określeniem ...

Chyba mam http://www.fothost.pl/out.php/i15158_PandaForever1byMarciedip.jpg więc przeglądam blog pani Kasi i jej męża i nie mogę doszukać się podobieństwa ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org