niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poszukuje pracy KUSY? SZKOLENIA?

Od bardzo dawna chodzie i szukam pracy. Jak jest z praca, to chyba wiemy i nie ma co o tym duzo rozmyslac. Pytanie tylko co zrobic, aby zdobyc choc psi etat? W urzedzie pracy "mile panie" wiele nie potrafia pomoc mlodemu czlowiekowi, takiemu jak ja. Dowiedzialem sie, ze uczelnia jonskiego organizuje jakies kursy i szkolenia za darmoche. Moze ktos cos o tym slyszal, lub ktos sie zapisal, albo cos na ten temat wie. Telefonowalem tam 2 razy, ale kobieta w dziekanacie nie byla zorientowana o co biega. Pomocy!!

-----------------------------------------------
Czekam, zawsze na Ciebie czekalem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poszukuje pracy KUSY? SZKOLENIA?

Największe szanse możesz mieć jako przedstawiciel handlowy przeróżnych firm , których ofert jest na necie dużo.

Mój niezawodny sposób na znalezienie pracy: kupić 20 kopert i 20 znaczków napisać CV i porządny list motywacyjny (list to podstawa). Wybrać firmy, gdzie chciałbyś pracować - i wysłać te CV z listami do tych firm.
A najlepiej osobiście je zanieść.
WAŻNE : dowiedz się kto jest decydentem w sprawach zatrudnienia i do niego skieruj korespondencje.
Całość powtarzaj kilkukrotnie w odstępie 1-2 tygodni (pilnuj by dwukrotnie nie skierować korewspondencji do tej samej firmy). I zawsze zamieść dopisek z zezwoleniem na przetwarzanie danych osobowych.

Jeśli nawet nie odpowiedzą - to zatrzymają Twoje podanie z którego może kiedyś skorzystają.

Jak do tej pory ten sposób mnie nie zawiódł - kilkukrotnie wykonywałem poszukiwania pracy według tego schematu i zawsze się udawało - a co najważniejsze, nie zdając się na przypadek - zawsze pracowałem tam - gdzie chciałem.
Urząd pracy sobie daruj - oni Ci nie pomogą.
A jeśli chodzi o kursy i szkolenia?! w to zawsze warto zainwestować. Certyfikatów, dyplomów nigdy za wiele.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy.

zyzce powodzenia, ph to na dzien dzisiejszy nahjabrzdiej poszukiwany zawod przez mlodych ludzi, bez znajomosci daje 1% szans

Praca i kursy tylko dla znajomych

Ja bardzo przepraszam kolege Kelsope ale kolega bardzo dokładnie wyjasnił jakiej pracy kolega szuka .Skończyłem szkołe(duuuuzy plus)mała dyslekcja(post z innej bajki)z matematyki sor nas zwalniał bo dobrze w kosza gralismy.Szukam pracy pomocy!!!Sie mi wydaje ze w NBJ nowej kadry poszukuja.A tak poważnie moze kolega napisac co i gdzie i za jakie pieniadze mógłby robic i co umie rzecz jasna.W obecnej chwili duzo ludzi poszukuje pracy i trzeba sie z góry okresłic na co kogo stac i co sie potrafi.To jest dobre pole do tego jednak trzeba cos wiecej o sobie napisac.Z tego mogło by być niezłe forum

Idż do zieleni miejskiej tam napewno będziesz pracowal 6-miesięcy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org