niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prof. dr Maciej Kaczmarski

mam pytanie, czy ktoś leczył swoje dziecko prywatnie u w/w lekarz?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prof. dr Maciej Kaczmarski

antonio123 powiedz co to za lekarz jaka specjalizacja sie zajmuje? Dzieki za odpowiedz

pediatra alergolog, przyjmuje w Białym

wiem, że po 2 mniej więcej wizytach odsyła do Łomży do doktora Maksimowicza i z doświadczenia wiem, że diagnozy i leki wypisują te same. Ja leczę dziecko w Łomży i jestem bardzo zadowolona

Witam to jest dokładnie tak jak pisze antonio123, ja leczę dziecko u Maksimowicza no i powiem że jestem zadowolona ogólnie ale jak to matka wolałam zaczerpnąć opinii innego lekarza i powiem że nic innego mi nie powiedział to co Maksimowicz i stwierdził że nie ma potrzeby do niego przyjeżdżać ,fakt że u mojego dziecka został stwierdzony refluks, ale nigdy nie zaszkodzi się przejechać

a ile bierze za wizytę?

Ja również napisze to samo co powyżej.Wcześniej również jeżdziłam do prof Kaczmarskiego a teraz do Maksimowicza. Do Kaczmarskiego są długie kolejki ok mca trzeba czekać i w razie jakiejś choroby nie ma możliwości konsultacja a Maksimowicz jest na miejscu. Co do leczenia jeden i drugi wystawił takie same diagnozy u moich dzieci.

Dr.Maksimowicz jest uczniem Dr.Kaczmarskiego.Niewarto jeździć po Białymstoku skoro jest taki wspaniały specjalista na miejscu i odpowiada na karzdy telefon i o karzdej porze.Trzeba tylko słuchać i trzymać dietę a dziecko nie bedzie chorowało.Mam kilkoro znajomych którzy dzieci leczą u Dr.Maksimowicza i nie miały antybiotyków po 7lat.

Ja a raczej moja córka jest dowodem na to , że doktor Maksimowicz jest osobą kompetentną jeśli chodzi o refluks. Do pierwszego roku życia moje dziecko było leczone przez panią doktor z Łomży. ( 14 antybiotyków w ciągu 7 miesięcy) Jak skończyła rok pani doktor tak ją urządziła,że znalazłam się w Białymstoku w DSK właśnie u doktora Kaczmarskiego. Stwierdzono u niej refluks i skierowano do dr. Maksymowicza. Dziś moja córeczka ma prawie 4 latka i żadnego antybiotyku. kasia30.79 napisał(a):

Nawet jeśli moim dzieciom zostaje przepisany antybiotyk to wiem że słusznie a nie z tradycji.

świeta racja! ja też leczyłam synka u dr.Maksimowicza i byłam bardzo zadowolona! w tej chwili nie mam potrzeby dziecko ma 5 lat i nie choruję( a nawet jeśli to zwykłe przeiębienie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org