niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do użytkowników N6210 Navigator

Witam
dziś nabyłam ten telefon i proszę o pomoc, nie wyświetla mi się nazwa kontaktu dzwoniącego zapisanego na karcie gdzie to ustawić, a drugie pytanie to gdzie można ustawić aby wiadomości wysyłane nie były zapisywane. Dziękuję za pomoc.

:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do użytkowników N6210 Navigator

Pierwsze to za pewne masz skopiowane kontakty z karty do pamięci telefonu i głupieje od tego. Musisz zmienić lub ujednolicić wpisy w spisie telfonów. Jeżeli chodzi o drugi problem nigdy się nad tym nie zastanawiałem,bo czasem warto poczytać co się komu wysłało :)
Poza tym tel. jest spoko tylko może trochę zawiłe menu i do niektórych opcji ciężko trafić.
Aha i jedna rada,wychodząc z jakiejś aplikacji wychodź przez "wróć,wyjdź" nie przez "czerwoną słuchawkę". Jeżeli tak nie zrobisz aplikacja będzie otwarta w tle i bateria szybko pada (dotyczy szczególnie apratu i galerii)

Miłego użytkowania.:)

W ustawieniach wiadomości można wyłączyć zapisywanie wysyłanych wiadomości.
Co do kontaktów trzeba skopiować je z karty SIM do pamięci telefonu i powinno wszystko wyświetlać.

Legends may sleep, but NEVER die ...

dziękuję bardzo za pomoc :)
Faktycznie telefonik jest fajowy :0
Pozdrawiam

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org