Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do użytkowników N6210 Navigator |
Witam dziś nabyłam ten telefon i proszę o pomoc, nie wyświetla mi się nazwa kontaktu dzwoniącego zapisanego na karcie gdzie to ustawić, a drugie pytanie to gdzie można ustawić aby wiadomości wysyłane nie były zapisywane. Dziękuję za pomoc. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do użytkowników N6210 Navigator |
Pierwsze to za pewne masz skopiowane kontakty z karty do pamięci telefonu i głupieje od tego. Musisz zmienić lub ujednolicić wpisy w spisie telfonów. Jeżeli chodzi o drugi problem nigdy się nad tym nie zastanawiałem,bo czasem warto poczytać co się komu wysłało :) Poza tym tel. jest spoko tylko może trochę zawiłe menu i do niektórych opcji ciężko trafić. Aha i jedna rada,wychodząc z jakiejś aplikacji wychodź przez "wróć,wyjdź" nie przez "czerwoną słuchawkę". Jeżeli tak nie zrobisz aplikacja będzie otwarta w tle i bateria szybko pada (dotyczy szczególnie apratu i galerii) Miłego użytkowania.:)
|
|
W ustawieniach wiadomości można wyłączyć zapisywanie wysyłanych wiadomości. Co do kontaktów trzeba skopiować je z karty SIM do pamięci telefonu i powinno wszystko wyświetlać. Legends may sleep, but NEVER die ...
|
|
dziękuję bardzo za pomoc :) Faktycznie telefonik jest fajowy :0 Pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |