Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CB radio Komuchuuuuu!!! |
Od kilku miesiecy nasluchuje CB jak latam po miescie. Czy ktos zna tego Komucha z Prusa ?Bo juz normalnie nie da sie na 19 nic powiedziec, w kolko tylko Komuchu, albo Ty Malgosia bo ja Ci po imieniu, kogoty uczysz debilko. Chlop wyzywa wszystkich po kolei ! Czy to nadmiar alkoholu ? Kontaktowalem sie z kazdym z mobila i mowia ze to z prusa i faktycznie sprawdzilem z prusa. Ale dlaczego akurat wyzywa od komuchow ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CB radio Komuchuuuuu!!! |
Tak to z Prusa chory Janek ( BIL LADEN ) On kiedys wydzwanial do mnie nocamy poprostu zadzwonil i nic nie mowil pare razy na noc. Ale sie jakos z tym uporalem to degenerat alkoholik nic nie robi tylko siedzi na CB. Zawolaj Bil laden to sie odezwie kanalia. Dziad
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=221707&t=221707 ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
niestety nagrania juz nie ma :( ktos skasowal
|
|
a słyszeliście tego idiotę co ok południa zawsze beczy jak baran??? j23-znowu nadaje....
|
|
mi się wydaje że to muczenie a nie beczenie,zapewne cielak uciekł z Podgórza a co do Komucha to troszkę mniej go ostatnio słychać,może zmienił repertuar na muczenie :D jak to mówią cisza przed burzą
|
|
Wyzywanie od komuchów może być przykrym doświadczeniem z młodości...może jakiś uraz typu strach przed ciągłym dezercją do podziemia :)
|
|
hmm a czy to napewno ten dziadek??
|
|
dziadek na 100% wyzywal kogos potem nagrali go i jest wymiana nagran na CB. Komuch czasem sie sam odezwie czasem ktos go pusci. A najlepsze jest to ze Barana udaje ten sam dziadek. Niekiedy dziadka można posłuchać jak na 28 kanale sam ze sobą gada pijany
|
|
na 100% to Kopernik nie zyje...tez mnie mocno delikatnie piszac "irytuje" to cos. Skoro wiec masz pewnosc, ze to "dziadzia" to zglos do odpowiedniej instytucji. nawiasem mowiac szkoda, ze radio stalo sie dostepne bez zadnych prawnych ograniczen typu licencja, bo starcilo swoj dawny "urok".
|
|
masz odpowiedz dlaczego tego sie nie zglosi bo nie ma prawnych ograniczen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |