Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Myszka |
Kupiłem se nowo klawiaturę i mysz bezprzewodowo i klawiatura działa ładnie a myszka ani drgnie.. poprostu nie działa.. co zrobić zeby działała?? Pomocy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Myszka |
zamien na przewodowa najlepsze wyjscie albo zanies na gwarancje.
|
|
to jest nówka ma 3 dni i klawia działą a mysz nie.. co mam zrobic zeby działalo
|
|
podłącz mysz przewodową i zainstaluj bezprzewodową zmień w ustawieniach i powinna działać i powinien być taki przycisk connect na myszce wciśnij go żeby myszka sie włączyła
|
|
...lub po prostu naładuj baterie
|
|
nowo bateria wsadziłem ... juz ze 100 razy wciskłaem przycisk connect i nic juz 3 dni mi niedziała a stewrownik juz z 10 razy instalowałem
|
|
Najlepiej przejdz sie tam gdzie kupiles wytlumacz i doradza. baterie naladowane przyciskasz connect i nic ?? zanies i po klopocie
|
|
chłopie kupiłem na allegro i nie mam sensu wysyłac.. to jest nowe .. i musi działac jak klawiatura działą to i mysz powinna tylko nei umiem jej dokłądnie podłaczyc i zainstalowac albo dobrze wszystko robie a tu nic
|
|
Skoro potrzebujesz pomocy to nie powtarzaj w kółko że jest nowe i powinno.... tylko podaj jakieś konkretne dane. Zacznij od tego jaki to model itp... ________ Malachit
|
|
Idź do kolegi i sprawdź czy u niego działa - jak nie to na gwarancję ... ale skoro musi działać to nie wysyłaj
|
|
Model TRACER TRK - 10MRF jak klawiatura działa to i mysz powinna działąc
|
|
A instrukcję czytałeś jak instalować tego typu urządzenia?
|
|
no ci muwie czytałem i zainstaloalem kalwiature ładnie sie instaluje klawiatura i działa i mysz sie instaluje i nie działą;/
|
|
ma ktos jakiś pomysł??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |