czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
arafatka !!

Gdzie w Łomży można kupić jakąś dobrą arafatkę ale nie taka "ścierę: tylko taka dobrą bawełnianą

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: arafatka !!

W szmateksie ;DD

zadzwon do Talibow to ci przysla xD

nuumer chcesz?

chcesz miec to samo co juz wiekszosc łomżyńskich nastolatek?

jasne xD

Ja mam jakąś Binladenkę w domu nie wiem która to dziewczyna zostawiła ale mogę Ci oddać :p

chce mieć żeby nosić nie obchodzi mnie to że większość nastolatek je ma bo arafatka jakbyś nie wiedział jest dla mężczyzn ... nie moja wina że to teraz taka moda dla nastolatek

arafatka = fuuu ;/

Wolę być znana pijaczką niż anonimową alkoholiczką ; ]

http://urlik.pl/ustawka/

El cóndor pasa

A co Islam wyznajesz ?

arafatka u faceta? rzygac mi sie chce, nie ma chyba nic bardziej niemeskiego jak facet w arafatce <najlepiej w kratkę fuj>

może on jest emo po prostuu ..
Na ryneek idź i sobie kup albo niech babcia Ci udzieje .

jakbyście niewiedzieli to arafatki są dla mężczyzn ... to że głupie tredny przyczyniły sie do tego że nastolatki je noszą nie moja wina

Dla lalusiów są raczej arafatki

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

to tak samo jak widze typa w slodkiej rozowej koszulce i okularach typu glamour - gejowsko i juz, ale to tylko moj gust ( na szczescie w łomży odpicowani lalusie to nieliczna grupa)

to dla was araby to tez lalusie skoro noszą arafatki ??

A co Ty kur*a Arab jesteś? Niedługo ku*wa kapelusze wietnamskie ściągniecie do naszego kraju.... Facet w arafatce kojarzy mi się z przedstawicielem grupy homoniewiadomo.

Arab inaczej nosi arafatke niz ty ja zamierzasz nosic, ale jak chcesz robić z siebie ciote to prosze bardzo tylko nie pytaj o to na forum, bo albo jestes niezaradny zyciowo albo jutro zalozysz temat "czy kupic arafatke w zebre czy w panterke, w czaszki czy w słoneczka?"
Formalnie arafatki sa dla mezczyzn, ale czy im pasuja?

ja zamierzam nocić ja żeby mi ciepło było ... na szyji albo na taliba ... bo tak jest ciepło ;]

To już szalików nie ma? Co już nie modne tak...? Ogarnij się

Gdybyscie chociaż wiedzieli kto to był Jaser Arafat!
i co symbolizuje jego biografia!
Ten przypadek jest pozytywny,

ale zacznijcie nosic jeszcze koszulki z Che Stalinem, Hitlerem i Castro to Wam pogratuluje bycia ofiarą mody!

Ogarnijcie się trochę ludzie!

Nie tak dawno modne były bluzy CCCP! nastepny mądry pomysł!

można kupić prawie w każdym sklepie na długiej. Lub w Maxie. nad Marzeniem widziałam ostatnio. A najlepiej na allegro. Ja swoją kupiłam w górach jak byłam, bo w Łomży jeszcze nie mogłam spotkać. A jak wróciłam to tych arafatek było od groma tak dużo w każdym sklepie odzieżowym.

Koszulki z CHe sprzedają sie jak świeże bułeczki

A te bułeczki wpieprzają idioci którzy nie znają nawet znaczenia owej postaci. Polecam pouczyć się trochę i zastanowić się dwa razy zanim coś się na siebie włoży. To taka mała uwaga:)

jak ci zimno to w domu siedz albo se porządne ubrania kup a nie bedziesz zgrywac cfela na ulicy

Skoro nie czytali to nie wiedzą kim był np Ernesto Guevera. Zresztą za poglądy karać nie można

a co ma Guevara do arafatki ?? ... i później wielkie zdziwnienie że polaków się uważa za rasistów ... po tym co tu ludzie piszą słów nie trzeba

Ma to co piernik do wiatraka

Adacho2012, Ty chyba nie zrizumiałes przesłania zupełnie...
tu nie chodzi o rasizm.. poczytaj kogo jeszcze wyminialam ...
zgadza za poglądy nie można karac, aczkowliek niektóre sprawy dotyczące tych poglądów są karane.
Ostanio niektóre media nagłasniały sprawe nowelizacji ustawy a propos propagowania wizerunku Che, chcą zrównac Che ze swastyka.
I powiem szczerze, ze mi sie ten pomysł podoba.
Che jest odpowiedzialny za śmierc wielu osób, był bezkompromisowym dyktatorem bez państwa...
Polecam douczenie

Dlaczego ja wogole napisalam o niezrozumienie symboli?
Arafatka dla mnie jest symbolem człowieka, który dążył do pokoju na Bliskim Wschodzie.
Dla wiekszosci niestety arafatka kojarzy sie z Hezbollahem i antysemityzmem i to jest przerazajace.

Nie zasypiajcie na lekcjach!

Symbole komunistyczne (zakazane tak jak np. nazistowskie) nigdy nie były przestrzegane. Nie jednego tumana można spotkać w koszulce z sierpem i młotem czy Che. A weź tylko człowieku wyjdź na ulicę ze swastyką. Długo nie pochodzisz bo zaraz Cię zwiną zapewne. A poczytajcie tylko ile komunizm ma za sobą ofiar. Oczywiście nie popieram tutaj nazizmu. Chce tylko żeby komunizm na zawsze wyplenić z naszego kraju.

A-Z 100% popieram!

Okazuje sie ze mozna rozmaiwacna pzoiomie iz błahego tematu wielu znas moze cos wyniesc :))

A-Z I nie jednego tumana mozna spotkać z napisem JP

zgadzam sie co do tych koszulek ale uważam że arafatki nikogo nie obrażaja więc nie rozumiem p co taki bulwers ze strony niektórych osób

kondona se na łepetyne załóż

i co podnieta że posty sobie nabijasz ??

Adacho212 sam sobie odpowiedz na to pytanie :)

Czesio dobra odpowiedz heheheheh :D

kitek jaki filozof z Ciebie ;]

Pakero zgadzam się z tym JP. Ale nie wiem czy to porównanie było tutaj na miejscu:) Wiem że te JP jest dla szpanu ale chociaż po części znają przesłanie (?) tego skrótu. Nosząc symbole komunistyczne raczej nie. Co nie zmienia faktu że symbole JP w dużej części noszone są przez takich którzy przed policją pierwsi palili by wroty:)

Adacho2012 widać ciebie bierze podnieta skoro sie pytasz

A-Z jak najbardziej na miejscu było te porównanie skoro za symbole chcą karac wiezieniem to za JP tym bardziej powinni takie moje zdanie ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org