Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zagospodarowanie turystyczne gminy łomża |
Mam wielką prośbę jeśli ktoś z Was ma dostęp do tego typu dokumentów proszę o pomoc, a może ktoś zorientowany wie czy w gminie bez problemów będę miał dostep do tego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zagospodarowanie turystyczne gminy łomża |
W gminie wszystkie informacje są jawne... Jedynym problemem moze być tylko pani której nie będzie się chciało poszukać.. ale może nie trafisz na taka;)
|
|
Idź do gminy i zapytaj. Zagospodarowanie turystyczne jest takowe w ogóle może plan zagospodarowania przestrzennego masz na myśli?? - w sumie ja sam nie wiem bo urzędnikiem nie jestem. Ale idź do gminy powiedz o co Ci chodzi i udostępnią Tobie to od ręki albo na wniosek zerknij tutaj : Ustawa o dostępie do informacji publicznej http://isip.sejm.gov.pl/servlet/Search?todo=file&id=WDU20011121198&type=3&name=D20011198Lj.pdf zwróć uwagę na art od 10 i dalej a szczególnie na art 15 - opłaty za udostępnienie (np. ksero). Żebyś nie był zdziwiony, że dostęp do informacji jest tylko nie .... za darmo 8-)) Pozdrawiam Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem
|
|
krilan dzieki za informacje. Jestem wstanie zapłacić jakieś tam opłaty nazwijmy to manipulacyjne, ponieważ jest mi to potrzebne do pracy dyplomowej tylko problem w tym, że w Łomży mogę być tylko na weekend a wiadomo jak urzędy pracują w weekend... niestety. Dużo gmin ma dostępne takie informacje na stronach intetowych. Dokładnie jest mi potrzebne zagospodarowanie turystyczne i z tego co mi promotor powiedział każda gmina powinna mieć takie informacje dostępne, ale wielkie dzięki za pomoc jeśli ktokowlwiek jest wstanie mi pomóc to będę wdzięczny, pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |