Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego przetarg na remont SP nr.2 dopiero ogłoszono w sierpniu? |
Prosimy o odpowiedź, bo nie wydaję się aby ktoś liczył na przedłużone wakcję czy też upalną zimę? Jeśli nie wypowie się tu nikt z UM to proszę o wypowiedź pana T.Z. - człowieka konkretnego i związanego z oświatą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego przetarg na remont SP nr.2 dopiero ogłoszono w sierpniu? |
Myślę, że lepiej zrobisz jak to pytanie bezpośrednio skierujesz do Ratusz. Ja to mogę sobie tylko wytłumaczyć w jeden sposób. A to Polska właśnie… i logika Jej władz.
|
|
Ja nie rozumiem wypowiedzi pani dyrektor"- Ja jestem tylko dyrektorem – ucina Grażyna Ważna-Zwierzyńska, nie chcąc komentować, dlaczego tak duży remont prowadzi się w roku szkolnym. - ".To co należy do obowiązków pani dyrektor.
|
|
Witam z tego co mi wiadomo to już w czerwcu była mowa o remoncie szkoły ale to chyba nie wina Pani dyrektor tylko UM bo to oni przydzielają pieniądze i ogłaszają przetarg, a niestety dzieci tylko na tym tracą choć myślę że nie jest tak źle
|
|
Spójrzcie na forum polityka w tym temacie. Możliwe, że to może być ten kierunek myślenia władz miasta ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |