Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogłoszenia na 4lomza - śmietnik |
Czemu admin 4lomza nie rozwija zakładki ogłoszenia. Nie mozna tu dawać fotek mała ilość kategorji ? Wszystko sie miesza jak w śmietniku. Może powinniśmy zaapelować do admina by coś z tym zrobił ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogłoszenia na 4lomza - śmietnik |
Zgadzam się a do tego ludzie są żałośni wierzą, że ktoś się do nich odezwie w sprawie pracy kiedy umieszczą ogłoszenie że jej poszukują. Ludzie to przecież wy szukacie pracy!!!
|
|
Ona_23 Ogłoszenie na 4 lomza (że poszukuje pracy) jest jedną z form szukania pracy i uwierz mi że pracodawcy się zgłaszają i dzwonią. Bo pracodawca zanim kogos przyjmie to wejdzie na 4 lomza i zadzwoni do kilku osób z ktorych ma szansę wybrać jedną. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych jak na Łomżę sposobów szukania pracy. Wiec ludzie nie są żałośni. Sam jako pracodawca znalazłem kilka osób własnie przez 4 lomza. A osoby ktore wypisuja i nazywaja innych żałosnymi są tak naprawde sami żałośni. Co do ogloszen to przydałyby sie kategorie branż.
|
|
tak akurat, moze ty jeden znalazles, ale kiedy ja czy moje kolezanki dodawalysmy ogloszenia, ze szukamy pracy to wiesz kto sie zglaszal? Same ***** zboczuchy proponujac seks za pieniadza, wiec nie wiem moze komus taka praca odpowiada... a co do zdjec to by sie przydalo, tak jak na golomza.pl przynajmniej widzisz przedmiot,a nie musisz rozeslac 100 maila z zapytaniem, o kolor,zdjecia ilosc itd. itp.
|
|
te forum jest przestarzałe. nie można edytować postów. powinni cos z tym zrobić.
|
|
zgadzam sie z załozycielem ja jeszcze narzuciłbym obowiązek na firmy które wystawiaja ogłoszenie aby przy ogłoszeniu był Napis aktualne / nieaktualne. Szukałem roboty 4 miesiace. Przez 4 Łomża . Dzis poszedłem w 1 miejsce i odrazu znalazłem :) ...Zaufanie to potega....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |