niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ogłoszenia na 4lomza - śmietnik

Czemu admin 4lomza nie rozwija zakładki ogłoszenia. Nie mozna tu dawać fotek mała ilość kategorji ? Wszystko sie miesza jak w śmietniku.
Może powinniśmy zaapelować do admina by coś z tym zrobił ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ogłoszenia na 4lomza - śmietnik

Zgadzam się a do tego ludzie są żałośni wierzą, że ktoś się do nich odezwie w sprawie pracy kiedy umieszczą ogłoszenie że jej poszukują. Ludzie to przecież wy szukacie pracy!!!

Ona_23
Ogłoszenie na 4 lomza (że poszukuje pracy) jest jedną z form szukania pracy i uwierz mi że pracodawcy się zgłaszają i dzwonią. Bo pracodawca zanim kogos przyjmie to wejdzie na 4 lomza i zadzwoni do kilku osób z ktorych ma szansę wybrać jedną. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych jak na Łomżę sposobów szukania pracy. Wiec ludzie nie są żałośni. Sam jako pracodawca znalazłem kilka osób własnie przez 4 lomza. A osoby ktore wypisuja i nazywaja innych żałosnymi są tak naprawde sami żałośni. Co do ogloszen to przydałyby sie kategorie branż.

tak akurat, moze ty jeden znalazles, ale kiedy ja czy moje kolezanki dodawalysmy ogloszenia, ze szukamy pracy to wiesz kto sie zglaszal? Same ***** zboczuchy proponujac seks za pieniadza, wiec nie wiem moze komus taka praca odpowiada...
a co do zdjec to by sie przydalo, tak jak na golomza.pl przynajmniej widzisz przedmiot,a nie musisz rozeslac 100 maila z zapytaniem, o kolor,zdjecia ilosc itd. itp.

te forum jest przestarzałe. nie można edytować postów. powinni cos z tym zrobić.

zgadzam sie z załozycielem ja jeszcze narzuciłbym obowiązek na firmy które wystawiaja ogłoszenie aby przy ogłoszeniu był Napis aktualne / nieaktualne. Szukałem roboty 4 miesiace. Przez 4 Łomża . Dzis poszedłem w 1 miejsce i odrazu znalazłem :)

...Zaufanie to potega....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org