piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MMA-Łomża

Słyszeliście może ze od grudnia ma powstać w Łomży sekcjia Mma Polska.. Co myslicie na ten temat????????? Jak myslicie duzo bedzie osób zainteresowanych????????????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MMA-Łomża

nie wiem???????????????????????????????????????? a co wy myslicie?????????????????????????????????????????????????????????? ze w lomzy cos takiego bedzie?????????????????????????????????????????????????

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

A co to MMA???????????????????????????????????????
???????????????????bo ja też chcę wiedzieć????????????

Mixed Martial Arts - przekrojowe treningi...
świetna sprawa z tym MMA... ja bym się zapisał na 100% jakbym w Łomży mieszkał... myślę, że każdy, kto poważnie myśli o ustawkach pomeczowych powinien ostro ćwiczyć coś takiego...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

bajki baśnie H. Ch. Andersen

hehe jakie ustawki po meczowe? Coś takiego w Łomży jest?
MMA ciekawa sprawa, a jeszcze ciekawsze na ile to prawda...

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

myślec???????????????????????????????????????????????????????????????

to trzeba wiedżieć????????????????????????????????????????????????????

i trzeba przeżyć??????????????????????????????????????????????????????

po trzeba poczuć?????????????????????????????????????????????????????

waldek27

wtedy nie wiedziałes co masz robić - teraz rób co uważasz ? ? ?

znajac zycie to przyjdzie 10 osob a zostanie 5, bylo jzu cos podobnego w Łomży, sam w tym bralem udzial

fajnie ze by
cos tkiego u nas było młodzi ludzie nie mają co sobą zrobic .Jak będzie napewno sie zapisze.

A moze ktos wyjasnic na czym to polega??

no przecież napisałem - uczysz się walczyć przekrojowo - stójka, parter itd.

zresztą wpisz sobie w google skrót albo jego rozwinięcie...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

mma to mieszanka (BJJ,taiskiego boksu,zapasów).czyli jest to stujka i parter,uderzanie rękoma,łokciami,nogami, kolanami i róznego rodzaju chwyty duszenia.Tłumaczenie VALE TUDO idzie wszystko

Generalnie to mieszanka roznych stylow walki, nie tylko tych 3, rowniez rozne style Combat itd. chodzi o to ze walczy sie zarowno w stojce jak i perterze, moim zdaniem jest to jeden z najbardziej widowiskowych sportow walki dzisiejszych czasow, rozwijajacy sie w tak szybkim tempie ze jak tak dalej pojdzie to zrobia z niego dyscypline olimpijska hehe, bardzo bym chcial, ogolnie polecam. Startuje tam wileu docenionych zawodnikow sztuk walki, miedzy innymi nasz rodak, olimpijski mistrz w Judo, Paweł Nastula, pozwole sobie wkleic link do jego HL oraz pierwszej wlaki na ringu w Pride
http://video.google.pl/videoplay?docid=-6874118210220590168&q=nastula+mma

http://video.google.pl/videoplay?docid=-1870786952486613685&q=nastula
Polecam wszystkim bo naprawde warto i zycze organizatorom jak najwiekszej frekwencji i sukcesow, bo jak wiemy mamy w Łomży zawodnikow ktorzy bardzo fajnie radzili se w tym na polskiej scenie.

Fajnie by bylo, trzeba by tylko wyjasnic pare kwestii. Generalnie jak z organizacja, gdzie by sie to mialo odbywac, przede wszystkim kto by prowadzil treningi, ile i jakich treningow byloby dostepne w tygodniu?

Co do chetnych, to byly juz sekcje w Lomzy i jakos tlumow nie bylo, tak jak napisal JA, przyjdzie pare osob, zostanie polowa i sekcja sie rozleci bo nie starczy nawet na oplacenie sali. Do gadania to jest masa chetnych, gorzej jak trzeba ruszyc d... na sale.

Sam chetnie bym sie zapisal, gdyby faktycznie sekcja ruszyla.

PS. JA do kogo chodziles na treningi?

tam gdzie ty tylko jeszcze przed toba, heh panowie, jak sie zbierze pewna grupa to sekcja bedzie istniala na 100%, treningi beda prowadzili ludzie z uprawnieniami ktorzy startowali w tego typu zawodach, mysle ze czesc osob ktore chodzily na BJJ na 100% wezmie w tym udzial, tak samo ludzie z drugiej grupy ktora trenowala ValeTudo tez w budowlance, kwestia zaparcia i silnej woli, wierze ze sie uda i namawiam wszystkich chetnych do skorzystania

Witam
Czy są jeszcze prowadzone treningi mma? Jeśli tak to gdzie i w jakich godzinach? Jak wyglądają treningi?
Z góry dziękuje za odp.

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

Apollo... MMA jest od grudnia zeszlego roku w lomzy...
Prowadzi to trener z zambrowa.. bardzo wporzadku facet!
i kilku innych.. chodzilem i powiem ze bardzo mi sie podobalo..
dla fanatykow bólu i wycisku...
i przydatne :) 45zl za miech

nie raz blizny!
ale nigdy pęknięcie

Jak mówisz o tych treningach w dwójce to pierdolnij się w łeb zanim nazwiesz to co tam uczą MMA ...Jest parę szczegółów przydatnych ale pozostawia wiele do życzenia.W tym mieście potrzeba naprawdę dobrej sekcji MMA lub Muay Thai.O chętnych napewno bym się nie martwił bo jest wielu miłośników takich sztuk walki:)
Ktoś wie jak wygląda sprawa powstania Centrum Sztuk Walki na Rembelinie bo coś ucichło wszystko?!

MMA Popek

Sam bym chętnie przyszedł, jakby coś takiego powstało. Pytanie, czy na pewno będzie, czy znów skończy się na gadaniu? Jeśli tak, to kto będzie to prowadził?

Bohater_Wojtek - w jakich godzinach są treningi?

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

podbijam

ja wole się nachlać :(

http://darmowe-doladowania.com/user/946f4fbd6bd762952fd007e37c09230e

http://www.superquiz.pl/?t=165 zagrajcie to działa i można wygvrać łatwą gotówke

http://www.youtube.com/watch?v=-eCfjc05eLE
mamed kozak, choc miejsce troche nie odpowiednie do wrzucania wyczynow czeczena :D

A w sobote Mamed walczy na gali Sengoku w Japonii z Jorge Santiago.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org