Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
McDonald |
Zastanawia mnie dlaczego od każdego McDonalda na pół km czuć taki specyficzny zapach.. ? Może trochę przesadziłam, że od każdego..byłam raptem w Łomży, Białymstoku i Warszawie.. Może to tylko tzw.zbieg okoliczności..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: McDonald |
|
ale masz problem... to naprawde przykre wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Zmarłych Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
kiedyś przypadkiem wszedłem do sklepu gdzie właściciel pryskał zapachem kiełbasy po pomieszczeniu, to może i w mcdonaldzie mają takie zapachy. Za granicą pachnie tak samo.
|
|
http://www.superquiz.pl/?t=165 zagrajcie to działa i można wygvrać łatwą gotówke
|
|
Do ŁuKaSz1926 : od kiedy to się składa życzenia z okazji Dnia Zmarłych..to jest dopiero przykre.. Do nie dotyczy : wątpię żeby w McDonaldzie pryskali sprayem kiełbasianym lub tym podobnym..;)
|
|
A gdzie ma podziać się zapach z kuchni . Ale masz pytania.To lepiej zeby ten smród był w środku??
|
|
Specyficzny czyli jaki ??? _________________________________________________________
|
|
Może faktycznie głupie pytanie..ale nie chodziło mi w dosłownym znaczeniu o ZAPACH tylko o specyficzną woń dla McDonaldów. Specyficzną to znaczy taką samiusiueńką akurat dla tej sieci barów..
|
|
Moze dla tego ta specyficzna won jest taka sama dla wszystkich mcdonaldow bo kazdy mcdonald ma takie same menu ? :) Ale masz racje. Pracuje w Mcdonaldzie w Angli i mozna wyczuc z daleka. a co dziwne na przeciwko jest KFC , a tylko Mcdonald czuc :) Carpe Diem
|
|
Ja kiedyś też pracowałam w McDonaldzie w Łomży-na początku, nie długo po tym jak go otworzono..całe ubranie zawsze przechodziło mi tym specyficznym zapachem..:)
|
|
To już wiem o co Ci chodzi i generalnie masz rację. ;) _________________________________________________________
|
|
zgadzam sie z green,tez tam pracowałam
|
|
ja teżż pracowałem !!!!!!!!!!!1:D
|
|
i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
|
|
a ja nie ;) ale wiem OCB :-)
|
|
jeśli produkty mc są takie same,wszędzie tak samo jedzie. Kiedyś jadłem w mc na Słowacji to mieli strasznie niedobre frytki i kanapki też gorzej smakowały... Ich bin fur Berlin...
|
|
może ktoś wody nie spuścił
|
|
..ale to nie jest przyjemny zapach..
|