niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stary most

Witam. czy ktos wie co sie dzisiaj stało na starym moście?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stary most

Przeplywal prom i na czas ktos nie otworzyl mostu i zaczepil o most i sie narobilo sporo

szkoda

Jak to nie otworzyl mostu ;o ? przeciez stary most nie jest otwierany :) jak ktos ma jakies prawidłowe info prosze o napisanie bo jestem ciekawy ;)

heh chdzi o ten samochód ( mercedes), jadącym na flaku a nawet juz na feldze, dymiący się i "pogoń" policji za nim? ale co więcej to mi nie wiadomo...

ale który most jest stary ???

Hehe no to już bardziej prawdopodobne , bo przez Łomże jak dobrze wiem nie przepływaja promy ; ) hmmm a może to wieloryb płynął przez Narew zahaczył o most i runęło wszystko !? ; ) i potem policja goniła mercedesa który miał w bagażniku czarną skrzynkę.. potem paliły mu się opony kierowca skoczył do bagażnika po skrzynkę a potem skoczył do rzeki.. utopił się , a skrzynka została na dnie.. przyjechali nurkowie wydobyli skrzynkę i wiecie co było w tej skrzynce? TEN KIT KTÓRY WAM WCISKAM ;]

stary most to ten jak sie jedzie na piątnice od strony stadionu :)

http://darmowe-doladowania.com/user/946f4fbd6bd762952fd007e37c09230e

CZY TO DZIALA????

heh chdzi o ten samochód ( mercedes), jadącym na flaku a nawet juz na feldze, dymiący się i "pogoń" policji za nim? ale co więcej to mi nie wiadomo...

dokładnie kaka o to mi chodzi, byłem bowiem świadkiem tego zajścia ale nie wiem o co biegało

no chyba trzy radiowozy go goniły a jak i jak go do padli na moście to od razu na glebe i w obrączki na ręce
ciekawe co przeskrobał???

j23-znowu nadaje....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org