Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co z tym IST |
IST.. przez długi czas najlepszy ISP w Łomży, super cena za super prędkość. W ostatnim czasie spadł na psy. Już od około miesiąca nie miałem transferu 1000kb/s, teraz max to 300kb/s, a w weekendy nawet tego nie, czyżby to smutny koniec panowania IST. Nadszedł czas na zmianę dostawcy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co z tym IST |
Adamie, mozesz zmienic dostawce
|
|
ja juz od jakiegos czasu nie mam telewizji ist, choć gdy podpisywalem umowę to miała być telewizja internet i hub. dzwonię do działu obsługi klienta a pan jak gdyby nigdy nic mówi ze po prostu nie wszędzie działa
|
|
mi tez telewizja juz ponad miesiac nie dziala
|
|
Hmm, a mi śmiga i TV też jest za wyjątkiem polsatu ________ Malachit
|
|
Działa i osiągi nawet w średnim pakiecie nadal zaskakują :)
|
|
masz tv w pakiecie 512 ????????????????????????
|
|
Przeciez jest napisane w ofercie, ze predkosc moze sie wahac miedzy 2 a 10 mb/s. Sciagam dosc czesto i predkosc po ~22 zawsze osiaga 1100kb/s. Nie sadze, aby za ta cene znalazlo sie w lomzy cos lepszego, w neostradzie i netii za 60 zł otrzymujemy zaledwie 1mb.
|
|
hmm potwierdzam, czasami okropnie muli...
|
|
|
|
Ja mam tv w pakiecie mini, i działa.
|
|
jasne ja tez czesto mam 10/10 ale np dzis godzina 23:10 sroda: http://www.speedtest.net/result/605641741.png ping: 129ms !!!! download: 440kb/s !!!! upload: 1,5Mb/s !
|
|
|
|
|
|
czy w IST w abonamencie za 35 moze tez byc TV??? DUZO ZA TE CENE NIE ZADAM ALE....!
|
|
|
dzis jest git:
|
|
|
ja od 2 miesięcy nie mam TV. Nie wiem co się dzieje. Sprawdziłam już wszystko, ustawienia wporządku takie jak zawsze, nie mam żadnych blokad itp. dzwoniłam do nich to stwierdzono, że moja wina. Co mam jeszcze zrobić? a mam pakiet za 59 zł
|
|
|
http://www.speedtest.net/result/606613923.png
|
|
|
|
|
"Lucas" chcę poprawić twoją wypowiedz co do netii i internetu za 60 zł za 1Mb. Mylisz się za cenę 49zł miesięcznie jest 2Mb i do tego 6miesięcy po 1zł. A w Łomży jest już operator grupy netii INTERNETIA znajomy wziął w styczniu umowę na dwa lata dostał router za 1zł i 49zł miesięcznie za 2Mb, teraz poszedł do nich i zmienili mu promocję na 6misięcy po 1zł bez rzadnych konsekwencji i tak może zrobić jeszcze raz do końca trwania umowy dwóletniej. To jest gwarancja niższej ceny. Dla mnie bomba, ale muszę jeszcze trochę poczekać bo dopiero do mnie światełko ciągną. www.internetia.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |