wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mechanik specjalista poszukiwany

Poszukuje mechanika który dobrze zna się na oplu vectrze b z silnikiem 1.8 16V. I to nie takiego który potrafi tylko kit wciskać ale takiego który naprawde ma pojęcie. Czy znajdę kogoś takiego w Łomży :P?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mechanik specjalista poszukiwany

a oco ci konkretnie chodzi?

znaczy kogo? aby odroznial kolo od blotnika?? czy cos innego? podjedz na nowogrodzka na samym koncu po lewej a nie bedziesz zalowal

bigi2004

Ja polecam na starym dworcu. Odkąd zaczołem tam stawiać samochód to nie wiem co to znaczy problem z mechanikiem.

a ja polecam mroczkowskiego na ckp , na przykoszarowej , wszystko sprawnie szybko i w miare tanio.

A ja polecam lasvegas na towarowej była baza wzgs.

..już oczywiście reklamy warsztatów samochodowych..ehh
A ja polecam mojego męża mechanika :)

chodzi mi konkretnie o silnik o jego ogólną znajomość (czujniki i tp) żeby wiedział co się z czym gotuje. Np. jak samochód szarpie przy gwałtownym wciśnięciu pedału gazu na dwójce i trójce. Chociaż nie powinno być szarpania to jest 1.8 16V :/ 115KM

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org