Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yama |
chyba wszyscy forumowicze łomżynscuy lansuja sie w yamie bo patrze nikt tematów nie zakłada.heheh :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yama |
a co to za klub do lansowania :) w lomzy nie ma co sie lansowac bo to i tak wioska cudakow
|
|
tylko mało inteligentni ludzie sie "lansują"
|
|
he nie ma już kogo dojeżdżać?
|
|
Autor: Ruda45 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 29-10-09 22:43 tylko mało inteligentni ludzie sie "lansują" A jeszcze mniej inteligentni chodzą do Yamy (czyt. ćpuny i k*rwy) oczywiście nie obrażając nikogo ;) gdyż jest to moje prywatne zdanie. Pozdrawiam "lanserów".
|
|
masakra a kogo dojechałes ostatnio???
|
|
stuprocentowa racja:)
|
|
Napiszę tak. Właścicieli takich lokali za przeproszeniem CH.UJ obchodzi czy do ich lokali przychodzą zwykli ludzie czy tzw. "lanserzy" jak napisaliście. Dla nich liczy się czysty zysk i patrząc na zapełnienie Yamy w weekendy ale i także w normalne dni tygodnia (tak jak dzisiaj) nie muszą się NICZYM przejmować. Pozdrawiam. PS Nie jestem pracownikiem tego lokalu. _________________________________________________________
|
|
LANS : to w lomzy jeszcze moda chyba jest zeby sie pokazac hehe Teraz w yamie kazdy na dopalaczach jedzie bo sa na przeciwko, wiec i tak nie ma z kim tak porozmawiac
|
|
ja siem lansuje jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Jasiu Lans to jest kupowanie rzeczy które są niepotrzebne za pieniądze których się nie ma żeby przypodobać sie ludziom którzy i tak nas nie lubia buahahaha taka definicja ;-DD
|
|
dziewczyny wartościowe do yamy nie chodzą :P
|
|
ja wyrwałem moją laskę w yamie :) pierze, gotuje, sprząta... wszystko działa więc nie uogólniaj :)
|
|
są wyjątki - jedna na milion ;)
|
|
nie dotyczy to trafiłeś jak szóstkę w totolotka he ;P
|
|
CandyGirl a ty gdzie chodzisz na balety sie polansowac????:P
|
|
Ale ambitny temat LANSOWANIE a co to jest?? A co to znaczy Lansowac sie?? Ruda 45 podoba mi sie Twoja wypowiedz. Czy bywanie w takim lokalu jak YAMA to dodaje prestyzu gdzie mozna za 10zl poszalec. hhhaaaaa smieszni jestescie. Dziad
|
|
Czytając te forum czasami dochodzę do wniosku, że nagonka na yamę to chleb powszedni. Mowa o lansie czy o właścicielach lokalu była przerabiana już kilkakrotnie. W moim odczuciu yama jako lokal jest miejscem, do którego przychodzą ludzie wtedy, kiedy chcą. Nikt ich nie zmusza, za to klasyfikowani są do jakiś subiektywnych kategorii! A cała ta nagonka jest efektem... właśnie czego?! Klasyfikacja lanser, k...wa czy ch...j (bo z tego co wyczytałem właśnie taka jest stosowana) nie powinna znajdować się na forum. To jest domena tych, co "szlifują krawężniki", a nie tych, którzy chcą zabierać głos w dyskusji na forum, które o dziwo powinno być opiniotwórcze a czy jest?!?!?! Jeżeli chodzi o właścicieli to jest dla nich praca i zawód jaki wykonują i dziwię się, że ktoś uważa to za zarzut!!! A tak na marginesie to nikt nie wspomina o tym, że w yamie jako restauracji, można naprawdę dobrze zjeść!!! I dodam jeszcze tylko, że zaraz znajdzie się milion osób, które mnie skrytykuje bo napisałem coś obiektywnego, ale szczerze to mało interesują mnie opinie ludzi, którzy cały dzień przesiedzą przed monitorem tylko po to, aby po raz kolejny zabrać głos, obrzucić kogoś błotem dla własnej chorej satysfakcji...
|
|
A ja zuwazylem ze taka nagonka na jame odbywa sie wtedy kiedy otwierany jest jakis nowy klub tak bylo przy otwarciu amnesi,amnesi max a teraz jakiejs tancbudy na fortach:). No i co widocznie nikt tam nie przychodzi a wlasciciel sonduje tu na forum gdzie ci ludzie moga byc no i pada na jame i wtedy zaczyna sie cala jazda ze wszystko przez jame:) Ale jeden taki z drugim nie pomysli ze widocznie skoro ludzie do niego nie przychodza to ma osrana koszule do prowadzenia takiego biznesu:)
|
|
yamowe paszteciary i czarne padały joł na stoprosto pro %
|
|
Kola możesz spać spokojnie Forteca to nie miejsce dla typowego jamowicza ,kołtunerstwo i buractwo tutaj się nie polansuje ,pozdrawiam i życze smacznych hotdogów na statoil
|
|
lesny dziadek chyba wrócił z jamy , nic nie wyrwał i sie zbulwersował.heheh
|
|
jonybe20 ja się nie dowartościowuje w ten sposób, dla mnie liczą się znajomi i dobra zabawa a nie lans... chciałaś/eś zareklamować yamę?
|
|
hehehe a znajomych cała jama????co CandyGirl ???? dla mnie jama jest na poziomie milano, mentalnosc naszego miejskiego społeczenstwa zdegradowała ten klub "dla mnie" do takiego stopnia ,byłem tam kilka razy <na palcach jednej reki zlicze> i po tm co tam zobaczyłem moge tam co najwyrzej wrzucic F4 a nawet 2 szt.
|
|
mówiąc że chodzę do yamy obrażasz zarówno mnie jak i moich znajomych więc sobie daruj, bo nawet mnie nie znasz a wysuwasz takie wnioski - ogarnij życie nie wszystko toczy się wokół yamy
|
|
jonybe20 chyba chodzilo ci o C4? :-)
|
|
tam się gwałcą
|
|
jonybe20 ja tez bywam w milano i co?Znaczy ,że ty siedzący przed TV w weekendy jesteś zajebisty?Bo można ludzi wyzwać na jakimś forum od bydła? Takie myślenie ogranicza ludzi. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Co do poziomu yamy a milano to jest jeden szczegół - do jeziorka przyjezdzaja rozni ludzi i nie mozesz ich wrzucic do jednego worka ( są to zarówno ludzie ze wsi, którzy też mają prawo się bawić; młodzież gimnazjalna; czasami można też spotkać co niektorych przedsiębiorców, którzy i tak potrafią się zarzekać, że w jeziorku nigdy nie byli; a także młodzież pełnoletnia z Łomży), a yamowicze to ciagle ta sama reprezentacja łomżyńskiej kołtunerii (którzy też odwiedzają jeziorko). Tak naprawdę niech znajdzie się choć jedna osoba, która w Jeziorku nigdy nie była? Uprzedzając pytania - tak bywam w Jeziorku, ale tylko w niedziele, gdyż w soboty jest wybór klubów a w niedzielę gra tylko jeziorko ;)
|
|
CandyGirl ja nie zaliczam się do tej grupy którą wymieniłaś... Bywałem w tylu lokalach na dancingach ,że mi się nie chce opowiadać o kwiatkach jakie widziałem.W jeziorku bywam kilka razy w roku i zawsze dobrze się bawię. Wiec pisanie ,że milano jest chujowe jest troche chore.W yamie bywałem kilka razy na imprezach, jednak najbardziej wspominam tam kawę z rana.Żony nie spotkałem ,może dlatego że nie szukam w takich lokalach :P. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
jonybe20 o to chodzi baranie że nikogo
|
|
hehehh jestescie niemozliwi ,podziwiam co niektórych.....brawo a TV nie posiadam tak dla jasnosci
|
|
masakra to cos cienko ci idzie musisz wiecej kolegów zebrac
|
|
a ja lubię czwartkową yamę i karaoke :D
|